|
106 XS'den Gelen Ses |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
deja06
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2014 Saat 14:28 |
Arkadaşlar aracımda 2 tane çözemediğim sorunum var :
1.si sabah kalkıp işe gitmek için arabayı çalıştırıyorum , çalıştırdıktan sonra biraz gaz verip bıraktıktan sonra tam şöför koltugunun alt tarafından bi patlama sesi geliyo arka arkaya 2-3 kere bundan 2 ay önce abart egzosdan 380 tl ceza yediğimde sökürmüştüm orjinal eksoz takılı aracın üzerinde sesin yerinide bulamadım açıkcası. Rahatsız etmiyor ama dikkat çekiyor trafikte giderken viteste yokuş inerken felan. 2. sorunum ise benim aracımın direksiyonu hidrolik powerli dedikleri tarzda geçenlerde role dedikleri parça yandı aracımda ve direksiyon hidrolik ddeğil ve kara düzen oldu ertesi gün ankara ivedik organize sanayisinde bi peugeout bayisine gidip sorunu gösterim role yuvamın yandıgını ve onun tamir edilmesi gerektiğini söyledi onuda role yuvasını sökerek 2 tane kablo yardımıyla orjinal rolesini monte etti ve sanayiden cıktım tam eve giderken bi yanık kokusu geldi bişey eriyodu dibimde hemen kenara çektim kaputu açtım role yine yanmıştı. Tekrar aynı yere gittim baktı senin direksiyon pompanda arıza var dedi bende sinirlenip madem arıza var niye yine bi role takıyosun diyip çıktım dükkandan (30 role + 15 kablolar + 50 tl işcilik almıştı ) şuan araç hidrolik değil normal şahin doğan gibi kullanıyorum bi zararı yok sizce bunun çözümü asıl sorunu nedir. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Aracım 1998 model peugeout 106 xs , Benzinli. Resimleri ekte : |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |