![]() |
|
206 frene basinca gelen tikirti sesi ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 23:12 |
Arkadaslar bayramda uzun yol yaptim 600 km felan donuste arabayi bosa attim biraz hizlandi 130 felan frene bastim yavaslamak icin sag on tekerden tikirti sesi geldi,indm baktim balata kokuyordu.sonra yine denedim frene bastim biraz bekledim yine yapti,bugun hic deneyemedim neden olabilir arkadaslar ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fren hidrolik yağı ve balatayı kontrol ettirmekte fayda var derim ben.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Disklerde yamulma olduysa bu tarz frenlemede titreme tıkırtı sesi yapar yada bilyalardan tıkırtı şıkırtı sesi yapar fren balatalarında yıpranma aşınma olsa bile balatadan tıkırtı sesi yapıcağını zannetmiyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam yola cıktım 200 km felan olmuştu,aşağı doğru ilerlerken araç fazla hızlanmasın diye frene basarak iniyordum sonra tak tak tak diye ses gelmeye başladı,indim sağ tekerin ordan balata kokusu geldi,sonra devam ettim yola denemek için yine bastım hafiften 10 saniye geçti yine o ses geldi,balata görünüyo daha var,diskler sanki biraz aşınmış gibi etrafı duruyo iç tarafı çökmüş şekilde disklerin ?
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |