![]() |
|
Bu farı yapan arkadaşı tanıyan ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
chakra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2014 Saat 13:15 |
Gezinirken facede gördüm çok hoş olmuş acaba yapanı tanıyan varmıdır ? |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TANIMIYORUM AMA SANA TLF BULDUM
0 222 246 06 28 0 549 558 70 00 ARA SOR...
![]() |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
firattemur_08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2014 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı firattemur_08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi bu nasıl bir far böyle bittimmmmmmmmmmmmm.
|
|
firattemur_08@hotmail.com
|
|
![]() |
|
chakra ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
fiyat olarak 600 tl çifti son derece değişik eşi benzeri olmayan bi far için değer gibi
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
307 ye yaparlarmı acaba
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
istek gelirse yaparlar büyük ihtimal kendileri imal ediyorlar çünkü
|
|
![]() |
|
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
O mercek nedir ya disko topu gibi :)
|
|
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Merceğin arkasında led var bende koydum kendi aracıma ancak kırmızı ve mavi koydum. O arkadaş renk değiştiren ledlerden koymuş. Mercek aydınlatması nasıldır bilmem amam ortadaki sinyal kısmını beğenmedim açıkçası. Görümün güze olabilir ancak önemli olan aydınlatması. Birde yaptırmayı düşünen arkadaş olursa satıcıdan farların içindeki mercekler ile ilgili bilgi alsın. Merceklerin işinize yarayıp yaramayacağı yada aydınlatma performansı hakkında yardımcı olmaya çalışıırım.
|
|
2013 308 Sportium
Tel:0533 715 44 04 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
link var mı abi satılan yerin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
park ledlerin üstüne kütük pleksi yapıştırmış. mercekte rgb led var. bence görüntü direk pavyon sıtayla
![]() |
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |