![]() |
|
307 Double din Özelikle makyajlı kasa sahipleri bu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2014 Saat 15:44 |
arkadaşlar interneti altını üstüne getirdim double din ile ilgili bilgi bulamadım burda toplanalım bilgilerimizi birleştirelim istedim.
eski kasa 307 (2005 ve öncesi) double din takıldığında araç kontagı kapandıgında 1 dakika fazladan calsııyor bu kotu bır ozellık degıl ve butun fonksıyonlar calısıyor. ancak MAKYAJLI KASA 307 lerde 2006 ve sonrasında double din takılırsa aracın nerdeyse tüm kontrolleri kaybediliyor. bu kasalar için double din araştırdım ve aşağıdaki linkteki ürünü buldum (Satıcının hiçbir bilgisi yok) en ucuz fiyatlı ürün http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-pejo-307-uste-takilan-navigasyon-sistem-sadece-bizde-peugeot-307-169841763/detay ve bu marka ve emsallerini araştırınca aşağıdaki videolara ulaştım http://www.youtube.com/watch?v=FII5Zi73-4Q izlerseniz tüm fonksiyonlar çalışıyor, hatta yakıt yol bilgisyarı verileride ekrandan gösteriliyor. ulaşamadığım tek bilgi aracın ayar menüsüne burdan ulaşılabiliyormu ? mesela park sensörü follo me ayarları vs aracın sayısız ayarları var bızım premium bilgisyarlarında onu bende bilmiyorum. aracı satmayacak olsam direkt deneyeceğim ama belki ihtiyacı olan olabilir diye bu bilgileri paylaşıyorum içimizde makyajlı kasa kullanıpta hiç can bus double din kullanan varmı acaba ? |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Benim aracımda ki sistem bu. 2006 model 307 premium sahibiyim. Benim double ekranda tv. navi. oyunlar vs. var. Arkada da geri görüş kamerası mevcut. Geri giderken hem kameradan, hemde yol bilgisayarında mesafe kontrolünden takip edebiliyorsun. Fakat park sensörü sesli uyarı vermiyor. (çok da önemli değil) double teyp sadece kendi kumandasından veya manuel olarak ayarlanabiliyor. Yani direksiyonun sağ tarafında ki teyp kontrol mekanizması teybe müdahale edemiyor. Cd, vcd, dvd, usb bellek, sd kart ne taksan çalıyor, çay tabağı taksam onu da çalacak. Fakat yol bilgisayarını ayarlaman gerektiğinde (saat , tarih ayarı vs.) aracın kendi orjinal teybini takıp ayarları yaptıktan sonra double teyp takılması gerekiyor.. Takıldığın bişey olursa yine yardımcı olurum.. Düzenleyen dream - 13 Ağustos 2014 Saat 23:31 |
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
okan4037 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2009 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde merak ettiğim tam olarak bu.
eğer fazladan paraya kıyıp o linkteki teybi alırsam ( satt tarih ayarı gibi ayarları o teyp üzerinden yapabılıyormuyuz acaba. ) peki sizde yakıt kullanım verileri gösteriyormu |
|
MEÜ... 2004 307 1.6 Cc
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |