![]() |
|
307 110 hdi ecu yazılım hakkında yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 20:37 |
Arkadaşlar araç ecu'suna yazılım atarak 140 beygir net alırız diyen bir yazılımcı tanıdığım var 350 tl ye yapalım diyor. Sizce nasıl olur bana artısı eksisi nedir bir zararı varmıdır konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlar beni aydınlayırsa sevinirim.
Düzenleyen oguzhan53 - 11 Ağustos 2014 Saat 20:37 |
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla yaptıranlar çok memnunuz diyorlar başka sitelerde felan nerde yeri izmirde bende sorayım ![]() |
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bornova tarafında dükkanı tam yerini bende bilmiyorum kaputu açıp motora falan baktı gel yazılım atalım dedi banada cazip geldi bir araştırma yapayım dedim sonra canım sıkılmasın diye
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Benim 206 da vardı gerçekten rakiplerini ezerdi çok seriydi atikti ama kara duman problemi oluyor özellikle yüksek devirde birde yokuşta basarsan varya eski ford münibüs gibi duman atıyor ama çok iyi gidiyor. O yazılımı kulkandığım süre içinde katalizörden yana problem oldu 206 da mecbur katalizörü boşalttık. Şimdi o yüzden 307 ye hiç düşünmedim bile öyle bişe yapmayı. Ama seri oluyor
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Isi yaptiracaksan izmirde ege turbo var sahibi arda. Yazilimi kopyala yapistir yapmiyor direk kendi senin kafana gore modluyor. Siddetle tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
bu arada benim araç benzin/lpg kullanıyor olurmu banada
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Atmosferik araclarda cok ciddi bir fark olmuyor 8 10 beygir oynar duzgun bir ayarla. Asil performans turbo ve bilhassa dizel araclarda oluyor. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
+30 kasmadan net diyor 140 beygir olur hiç fena değil dumana alışmak lazım heralde
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
evet dumana alışmak lazım. ben bi keresinde bayağı kendimi kaptırdım çok duman çıkartmış arkamdaki adam ışıklarda yanıma geldi abi bi baktır arabayı çok duman çıkarttı bi sorun olmasın arkada zehirlendik dedi. dumanı sallamazsan çok harika bişe ama ben kullanmış biri olarak tavsiye etmem dumandan ötürü. sürekli devirlide kullanırsan yakıtta artıyor
|
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |