![]() |
|
Mid Takımında 2 Marka Arasında Kalmak =) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Ağustos 2014 Saat 13:40 |
S.a Arkadaşlar. Ses Sisteminin Bitmesini Az Kaldı. Eksigim 1 Adet Mid Takımı 1 Adet Stereo Anfi. Öncelik Mid Takımı.2 Marka Arasında Kaldım.Aklımda Hertz Esk 165 Var Yalnız Bunun Bir Eski Birde Yeni Serisi Var. Kullanan Varsa Hangisinin Daha İyi Oldugunu Yazarsa Sevinirim. 2.Secenek Focal Ama Model Olarak Birşey Yok Aklımda Hertz e Göre Focalin Daha İyi Oldugunu Söylüyorlar. Bir Mid Takımı Daha Var. Powerbass 2xl 60.3 Olması Lazım 3 Yollu Olması Cezbediyor 450 Lira Sıfırı. Midrangeleri 206 nın Direklerine Fiber Yaptırıp Koyarım Diyorum. Hertz veya focal 3 yollusuna girersem 800 1000 tl arası bir fiyat çıkıyor buda düşündürüyor. Alınır Ama Uzun Süre Beklemem Lazım. Şuanda 300 400 tl arası birşey arıyorum. belki 500 tl olabilir.
Şuanki Sistem Şu Pioneer Deh x 8650 4 volt 3 çıkışlı Teyp 2 Takım 6995 S Oval Hoporlor ( Bunların Bir Takımını İptal Edebilirim 4 Ohmda Çalışması için ) 1 Takım Pioneer Tss 20 ( Mid Takımı Gelince 2 Takım Tiz Fazla Gelicek Hangisi Güzel Çalarsa O Kalacak ) 2 x 30 cm Hertz Es300 Subwoofer Hertz Hcp 1D Mono Anfi Edison 505A Stereo Anfi ( Garibim Sisteme Başladıgımdan Beri İyi Dayandı =) ) Şuanda Önde Mid Takımı Yok Jblleri Sattım Ses Sadecde Arkadan Geliyor Rahatsız Ediyor Arkadan Hem Bass Hemde Ses Gelmesi Mid Takımını Alınca Agırlıgı Öne Verecem Arkadakiler Öne Göre Kısık Olacak.Onun İçin Öne Güclü Bir Mid Takımı İstiyorum. 206 ların Kapı Kolon Yerleşimi Çok Kötü Bir Yerde Ayrıca Mdf Yaptırıp Kapıyada Takamıyorum Döşeme Tek Parça Acaba Kapının İçin Hoporlor İçin Plastik Yuva Var Orayı Çıkartıp Aynı Ölcüde Mdf ile yuva Yaptırsak Sesde Farklılık Olur mu? bunun haricinde anfi ile sormak istedigim birşey var. örnek olarak elimizde 4 ohmda 80 rms veren bir anfi var. biz bunun 2 kanalını köprü yaptık 80x2 160 rms oldu peki geri kalan o 2 kanalıda köprüleyim 80x2 160 rms kazanabilirmiyiz ? yani bir anfide 2 defa köprüleme yapılabilirmi ? ayrıca 2 kanalı köprüledik ama bir takım mid takımı bagladık. benim bildigim köprü olunca 4 ohm cıkıs veriyor. ama 1 takım mid takımını paralel baglarsak 2 ohma düşüyor. bu nasıl olacak ? |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |