![]() |
|
307 110 hp baskı balata volant tavsiyesi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2014 Saat 20:51 |
Arkadaşlar aracın baskı balatasını volantını değişecem. Öncelikle orjinal ürün alacam hepsini yanlız şöyle bi sorun var. Üzerinde hareketli volant var şu an aracın ama sabit volant takılabiliyormuş. Sabit volant mı takayım ypksa orjinali gibi hareketli volant mı takalım.
Ustanın demesine göre sabit takarsak heö güçten hemde konfordan kaybın olur dedi . Şimdiden teşekkürler |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar açık açık bişe söyleyeyim sizlere. Ben bu foruma kayıt olalı bayağı oldu alper aksu bu forumdan ayrıldığından beri sadece cevapsız sorular görüyorum genelde
![]() |
|
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
merhaba,arkadaşım ben yaklaşık 2 ay önce volant ve baskı balatayı değiştirdim.benim usta sabit volant ı önermedi.bende hareketli volant taktırdım.orjinali neyse onu taktırmak bence daha mantıklı.
|
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Aynen hocam bende hareketli volant baskı balata taktırdım. Hepsi orjinal valeo. Teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
|
simirnoffredbull ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2011 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı simirnoffredbull
valeo iyidir iyi bir terchi güle güle kullan
|
|
2006 Peugeot 307 1.4 comfort
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |