![]() |
|
307 yol bilgisayarı onarımı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2014 Saat 01:14 |
arkadaşlar size tavsiye bu tür işler elinden gelebilecek kişilerin yapması ben dediğim gibi 4. kabloda sonuca ulaşabildim ve yinede bağzı yerlerde çizgiler çıkıyor arada ama pek sorun değil hiç olmamasından iyidir.
birde kıyaslayın 30 $ verip onarmak mı? 150 tl veya ..... tl verip çıkma/orjinal takmakmı? ben bu tür konulara meraklı olduğum için uğraşıyorum.karar sizin
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
|
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok güzel paylaşım eline sağlık |
|
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
dostum ekran tamir olayı iyiymiş paylaşım için saol :)
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
seduray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2013 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekrandaki bozukluk kablodan mı kaynaklanıyor,güneş ışında fazla kalınca görüntü bulanıklaşıyordu bende. Aşağıdaki uygulamadaki gibi led bağladım ama kran güneş ışına maruz kalınca görüntü yine bozuluyor.
www.forumpeugeot.com/showthread.php?6785-307-bilgi-ekranina-led-montaji/page1 |
|
2004 Peugot 307 XR 1,6 Otomatik (LOVATO LPG)
|
|
![]() |
|
emrah_388 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrah_388
S.A arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlaryeni almış olduğum 2003 307 1.4 xr aracımda yol bilgisayarı ekranı bozuktu yani hiç ekranda karakter yoktu ve biraz uğraşmak istedim.
ve yaptığım araştırmalar sonucunda yeni ekran almaya kalsam çıkması 150 tl den başlıyor fiyatın sonu yok :) bende internette araştırdım ve http://www.aliexpress.com/snapshot/6142904692.html bu siteden piksel tamir seti diye geçen bu ürünü buldum kago 15 gün içinde yani bu gün elime ulaştı ve başladım tamire içinden 5 adet carbon film kablo çıkmişti ve sök tak işlemlerinden sonra 4. kabloda mutlu sona ulaştım :) ekran çalıştı. yaklaşık 1 hafta öncede 180 tl ye almış olduğum lexia kablo ilede pp2000 üzerinden yol bilgisayarını aktif ettim ve sonuç başarılı şimdi geldi son nokta yol bilgi sayarı tuşu yapmaya onuda silecek kolunu sadece arka sileceği çalıştıran kısmı söküp halledebiliyoruz onuda ilerleyen günlerde yapıp resimlerini yüklemeyi düşünüyorum.
|
|
Birleşmek başlangıçtır, birliği sürdürmek gelişmedir; birlikte çalışmak başarıdır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |