![]() |
|
206 Çalışmadı yine bi sorun... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 Saat 14:38 |
Merhaba arkadaşlar araç 206 2001 90.000 km otomatik bugün aracımla sabah yola çıktım gayet normal hiç bir sıkıntı yokken bakkala uğradım aracı stop ettim ve tekrar araca geldiğimde araç çalışmadı ilk defa böyle bişey yaşadım aküm daha 3 aylık aküden sıkıntım yok birinci kademe açılıyor akü ışığıyla 2.kademede anahtar çeviriliyor tüm ışıklar yanıyor fakat marş basmıyor hiç ses yok tık yok
![]() |
|
![]() |
|
yemre55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynı sorun bende de oluyor bi kac haftadır. Stop edince tekrar calısmıyor. Araba soğuyor daha sonra calısıyor hiç sıkıntı yokmus gibi. Ustaya gösterdin mi hic mars motoru diye tahmin ediyorum. Bende de 2005 307 var bu arada.
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marş kömürü olma ihtimali yüksek hiç marş almıyor tık yapıp kalıyorsa marş kömürü olabilir baktırmanızda fayda var daha büyük sorun teşkil etmeden
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
marş motoru revizyon yaptırın sorun gider. dayımda xsara vardı aynı şekilde araç ısınınca çalışmıyordu. gerçi onda manifolt ayağı kırılmış marş motoruna yakın duruyordu marş motoru ısınınca marş basmıyordu. hem ayağı yaptırdık hemde motoru revizyon ettirdik tek marşta çalışıyor artık..
|
|
![]() |
|
yemre55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
ReviZyon yaparsak gecer mi?? Bir de ne kadar tutar
|
|
![]() |
|
cemz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
yarın sanayiye göstereceğim aynen büyük ihtimal soğuyunca geçtiğine göre kömürü bitmiş olabilir daha 90.000 km de araç nasıl biter ben anlam veremiyorum 206 sorunlarına artık :)
|
|
![]() |
|
lead38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2012 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Şarj dinamosu da yapar
|
|
![]() |
|
Kardes benim araba sa 63.000 de daha benim ki de bitmiş gözüküyor o zaman
|
|
![]() |
|
Ustaya sordum bende kömür için 90₺ marş otomatiği iiçin de 25₺ dedi 50₺ işçilik için istedi. Servise sordum işçilikle komple marş dinamosunu değiştiriyo 500₺ istedi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |