![]() |
|
307 arabam 130 a gelince titriyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2014 Saat 01:15 |
arkadaşlar 1 hafta önce uzun yola cıktım arabamdan gayet memnunum ama bir şey farkettim..araç 130 gelince titremeye başlıyor sizce sebebi ne olabilir..rot felan diyorlar ama pek bir şey anlamadım açıkcası
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ihtimaller:
1.) jantlarda yamukluk. (jant düzeltilme işlemine girer) 2.) lastiklerde tel kopması vb sorun (lastik değişir sağ sol çift olarak) 3.) balans ayarsızlığı (balans ayarına girmeli) |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
bir rot balanscıya gidersen eminimki ortadan kalkacakdır sorunun :) arkadas yukarda yazmış herseyi zaten baska sebeblerden olamaz o titreme.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Akslarda boşluk varsa yine yapar yüksek hızda titreme olayını. Lastiklere hassas ayarda yer balansı yaptırmanı öneririm
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Akdenizli82 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
Ilginiz için teşekkürler bu Rot balans ne kadara mal olur bana
|
|
![]() |
|
albayman ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
balans ayarı bozuyksa basit, en fazla 20-30 tl alırlar tahmini. ama eğer lastik değişecekse alacağın lastik fiyatına pazarlığa bakar.
jant yamuksa jant doğrultmacısına gider, kırılmazsa doğrulur, jant başına 20-30 olabilir, son fiyatları bilmiyorum. önce bi balansçıya gidin, aracın lastikleri sökmeden balans ayarlarına baksın. o zaten jant mı yamuk, balans mı bozuk hepsine bakar. düz asfaltta giderken balans ile birlikte ritmik ses var mı? |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
albayman kusura baakma dostum tatildeydim cevap yazamadım..herhangi bir ses gelmiyor sadece titreme oluyor..tanıdık bir ustayı aradım fren diskinden de olabilir dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
arkadaşlar problem balanstaymış..bugun ön tekerleri söküp balans ayarı yaptılar titreme gitti şükür..maliyeti 20 tl
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |