![]() |
|
Gaz yememesi ve sabahları benzinde çalışmaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatihkaplan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 Saat 22:08 |
Merhaba dostlar bu hafta 2001 model 1.4 xr benzinli lovato lpg'li bir 206 satın aldım aracı gerekli testlere soktuk(check up hariç) hiçbir sorunu çıkmadı fakat aracım ilk gün lambalara yaklaştığımda boşa atıyordum stop ediyordu dar bir yerden dönerken gaz az verdiğimden dolayı stop ediyordu bunu düzeltti kendiliğinden artık stop etmiyor ama asıl sorunum şu ki aracım sabahları 5-6 marş ile çalışıyor.çalışıyor hemen stop ediyor kendine gelemiyor araba bir türlü ta ki ben biraz gaz verip motoru toplayana kadar gazı da hemen yemiyor biraz sonuna kadar basınca araba anca topluyor kendini. aynı şekilde trafikteyken de gaz yemiyor araç sonuna kadar basmam gerekiyor aksi halde gaz pedalına çeyrek veya yarım bastığımda yemiyor.ustaya gösterdim kelebek bobin filtreler bujiler ve benzin pompasına herşeye baktı temizledi ama bir teşhis koyamadı şimdi pazartesi günü triger sente atıyor olabilir bu yüzden de gaz yemiyor ve sabahları çalışmıyor olabilir dedi sizlerin başına geldi mi ne gibi işlemler yaptırdınız paylaşırsanız sevinirim.
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gaz ayarı yapıldı mı?
|
|
![]() |
|
sahbaz24 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 175 |
Walla aynı arza kuzenimin chevrolet kalosunda vardı anlattiniklarinizin hepsi yaptrmadgmz ayar baktrmadgmz yer kalmadı sonuç hep aynı egr valfini iptal ettik 1 2 ay bu şekilde çiğ yakarak kullandık .d sora gene aynı olnca sürekli benzinde kullandık 2 3 ay ve Aracı sattık çok merak ediyorum sorunu çözerseniz burdan paylasirsaniz sevinirim
|
|
![]() |
|
fatihkaplan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pazartesiyi merakla bekliyorum umarım triger olayı çözer çok can sıkıcı bir durum inşallah çözersek paylaşırım
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihkaplan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorun çözüldü triger sente atlatılmış çekiş düzeldi
|
|
42dec87
|
|
![]() |
|
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
geçmiş olsun bununla
|
|
93-106-307-207
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |