![]() |
|
106 gaz yememe ve egzoz patlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
irfan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2014 Saat 03:35 |
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben aranıza yeni katıldım. Çok heveslenip 95 model bir 106 1.6 xsi aldım. Ama bugünlerde başımı çok ağrıtmaya başladı. Arabayı çalıştırıyorum bazen olduğu yerde kalkmıyor gaz yemiyor ve deli gibi egzoz patlatıyor kalkış yaptıktan sonra biraz düzelir gibi oluyor ama yine aynı sorun gaza yüklenince gaz yemiyor ve araba tekliyor (hemde ne tekleme) silah sesi gibi patlatma yapıyor. çoğu zaman milleti başıma toplamışımdır egzozdan çıkan patlatma yüzünden :) yolda giderken tamam işte düzeldi diyorum biraz gaza yüklenince yine aynı şeyleri yapıyor motorun soğuk ve sıcak olması olayı değiştirmiyor aynı motor sıcak olduğunda biraz daha sık yapıyor tabi. gerçekten düzgün bir usta bulamadım antalyadayım. yardımcı olursanız sevinirim sebebi nedir acaba kullanamıyorum arabayı :( şimdiden teşşekkür ederim
|
|
Aşk üç harflidir 106 <3
|
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bobin sıkıntılı.
bobin yoksa buji ve buji kabloları.
|
|
![]() |
|
irfan07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Temmuz 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
buji kabloları yeni ama tabi yinede değiştirmek lazım sonucu görmek için. bide çok fazla hararet yapıyor
|
|
Aşk üç harflidir 106 <3
|
|
![]() |
|
Yok mu başka yardım edecek birileri çok acil lütfen
|
|
Aşk üç harflidir 106 <3
|
|
![]() |
|
fenersel ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() |
|
subap ayarında sıkıntı yok yeni yapıldı zaten. bi çözüm bulamadık bir türlü
|
|
Aşk üç harflidir 106 <3
|
|
![]() |
|
Ferda ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2019 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
neyaparsan yap kardeşim geçmiyor bosa ugrasma aynısından bendede var
|
|
![]() |
|
eran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Ya bu kadar bela mı bu arabalar? Geçmemesi mantıklı gelmiyor. Yok mu gerçekten bir çözümü?
|
|
C5
|
|
![]() |
|
sivasli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2017 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
bende 206 gti da benzer sorun vardı aynısı mı bilemem ama araba resmen boğuluyordu tıkanıp yığılıyordu arada patlatma da oluyordu yakıt fazla gelmesinden çıktı sorun yakabileceğinden fazla yakıt bi anda geldiği içinmiş. Bilgisayardan ayarlama yaptılar düzeldi ve tekrar etmedi inşallah seninkide basit bişeydir.
|
|
![]() |
|
ismailkaya ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2012 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1389 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismailkaya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bobin kontrolu yaptır ve bujilerini değiştir. bujinin biri arızalı ateşleme yapmıyor yada elektrik gelmiyor. Araç hem randımanlı yürümez ara hızı kesilir araç kasar birde egzoz patlatırsın
|
|
KÖTÜ İNSANLARIN HER YERDE OLMASININ TEK SEBEBİ İYİ İNSANLARIN HİÇBİRŞEY YAPMAMASINDANDIR.
|
|
![]() |
|
Fatih. 81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih. 81
Malesef ki bende de var bir türlü çözüm bulamadım
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
öncekle aracınızı yarım depo kadar bezinde kullanıp gözlemleyin benzinde sıkıntı yoksa lpg sisteminde problem vardır.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Fatih. 81 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2019 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih. 81
aracım benzinli bu arada
|
|
![]() |
|
Twister ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Bobin olabilir buji ve buji kablolarını orjinali ile değiştir rolantide çalışırken gaz ver devir saatine bak kaça çıkıyor kesilme kaç bin devirde oluyor?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fatih. 81
sorunumu sakaryada bir elektronikçi çözdü beyinden kaynaklanmış beyne su kaçmış
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |