![]() |
|
boğaz kelebeğini temizleyince ne olur ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2014 Saat 22:30 |
arkadaşlar benim arabam peugeot 307 1.4 hdi. Boğaz kelebeği tıkanınca ne oluyor ? temizleyince ne oluyor ? konuya hakim biri varsa lütfen mesaj yazabilirmi ?
![]() |
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boğaz kelebeği temizlenmesi aracı rahatlatır. Titreme , rolanti dengesizliği vb ortadan kalkar. Ancak boğaz kelebeği sonrası cihazla yazılım güncellemesi yapılıp senkronize edilmesi gerekir. Bu yüzden bu işi yetkili serviste yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bugün boğaz kelebeğini sökmeden kuru bez yardımıyla içini temizledim bayağı bi kurum çıktı.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çekiş artar araç rahat çalışmaya başlar temızletılmesı gereken parçalardandır bu konuda tereddüt etmeyın derim etkısını hıssedıceksınız.
Düzenleyen samet206 - 12 Temmuz 2014 Saat 02:17 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bursada bu isi yapicak birisi ?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle tavsiye ederim araba nefes alıyor resmen.Gaz pedalı elektronik değilse kalibrasyon yapılmıyor.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arkadaşlar benim aracım peugeot 307 1.4 hdi euro dizel. bazı arkadaşlar diyorki dizellerde boğaz kelebeği bulunmaz. Boğaz kelebeğinin arabamdaki yerini bilmiyorum. Boğaz kelebeğinin resmini paylaşabilirmisiniz ?
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Gecen bende sordum ustaya suna bi subap ayari yapalim bide bogaz kelebrgini temizleyelim dedi seninkinde subab ayari otomatik bogaz kelebegide yok o benzinli arabalarda olur dedi sasirdim yokmu net bi bilgi arac dizel arkadaslar
|
|
![]() |
|
peugeot murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |