![]() |
|
207 RC veya GT hangisi sizce? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2014 Saat 22:52 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2008-model-peugeot-207-rc-1.6-180-beygir-kazasiz-163720299/detay/
GTde 2-3 parca boya var, 3500 parca parca hasar kaydı var 156bg arac yazılımla 170bg.. motorunda vs herhangı sıkıntı yok.. set, eksoz, yay vs var gorunuyo aracta.. fıyat son 26bın tl.. RCde 3-4parca boya var, hasar kaydı yok 180bg arac.. sadece aracta yag pompası sorun cıkardıgından motora el atmıslar suanda sıkıntısız ve 1yıl garantılımıs motor.. fıyat 26bın tl arac basında konusuruz der arkadas.. bide 2.eli nasıldır yaw bunların:))
|
|||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Gt lerin motorlarinda keonik bir sikintidan bahsediliyordu ama rc ile ilgili.kotu bisi duymadim sahsen imkanim olsa le mans serisi bir rc alirdim beyaz :)
|
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Genelde sıkıntılı araçlar düzgün kurcalanmamış olanları alınır bence. Sente atlama şanzıman sorunu 2008 den sonraki modelde giderildi yada yeni versiyon parçalarla değiştirip sıkıntı çözüldü diye biliyorum.. Zevkli kullanışlı makineler
|
|||
![]() |
|||
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
||
Gt lerde sente sorunu kronikmiş,sanırım 2008 ve öncesi
|
|||
''Bay Z''
|
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
RC DAHA İYİ DURUYOR GEREK HASAR KAYDI OLSUN GEREKSE KM OLSUN..
PİYASA OLAYINA GELİNCE 4 KAPILI ARABALAR GİBİ DEĞİL HEMEN SATABİLECEĞİN ARAÇLAR DEĞİLDİR COUPE ARABALAR .. BUNLAR SADECE GENÇ KISIMA HİTAP ETTİĞİ İÇİN MÜŞTERİN POTANSİYELİN DİREKMAN AZALIYOR .. HAA ARABAN TEMİZDİR SORUNSUZDUR 3-5 MODİFİYE İLE DİKKAT ÇEKTİN Mİ ( JANT,MÜZİK TESİSATI,EGZOZ,YAZILIM ) O ZAMAN ŞANSIN DAHA FAZLA OLUR ...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
RC candır abi boşver gt yi :)
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
![]() |
|||
||
1-2 tane baktımda o motor sesi, turbo sesi insanı tahrık edıyo resmen:) yola koy benıde, hadı gıdelım dıyo araçlar:))
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
||
gördüm abi ben konuyu yazdığın yazıyıda o işlerden hiç anlamam valla kendi arabalarımı bile çogu zaman baktırmadan aldım tanıdıgım usta felanda yok anlayan yardımcı olmayı çok isterim ama malesef :(
|
|||
|
|||
![]() |
|||
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
||
kardeşim bizzat arkadaşlarla gt rc ve rclemansları yakından takip ediyorum sana diyeceğim şuki 2007 lere sakın dokunma hiçbir şekilde sente olayı düzelmiyor illaki gt diyorsan arkadaşım 5 ay önce ankaraya sattığı alınacak tek araç diyebilirim ama fiyatı çok istiyor ve ayrıca şu an temiz rc yok olanda uçmuş 2 gün önce bağcılarda vardı oda bildiğimiz bir araçtı bu gün ilanda göremedim belki düzenliyor olabilir biraz bekle bu araçlar aceleye gelmez http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-1.6-thp-207-gt-06-jj-624-169231914/detay bu aracı öneririm yap pazarlığını
|
|||
![]() |
|||
||
Cüneyt abi bu araba iyiymiş cidden fiyatıda iyi gibi geldi bana yada ben bu araçları daha pahalı biliyorum
|
|||
|
|||
![]() |
|||
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
||
arkadaş 30600e verdi bu aracı
Düzenleyen by_cüneyt - 09 Temmuz 2014 Saat 16:19 |
|||
![]() |
|||
||
anladım hocam saollasın, istanbuldakı RC nasıl sence.. beklemedegım,acelede etmıyorum sakın sakın takıpteyım.. ıstanbuldakı araca bakmak ısterımde bakamıyorum da izmirdeyiz.. dedıgın araç hakkatten duruyo ama okadar çıkamam.. Gelicek RCye bakalım ovkıt.. teşekkürler hersey ıcın
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
||
kardeşim o rc yi unut o araç sıkıntılı zaten bayağı zamandır ilanda duruyor hatta sana bağcılarda var olan rcyide biz satmıştık düşün biz aracı 33750ye sattık sence bu fiyatta fazla bir anormallik yokmu sana dediğim rc yayınlanırsa git aracı al derim bu araçlar satışta piyango diyeceğimiz bir araçtır onun için alacaksan temizini al satarkende biraz daha rahat edersin ....
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |