![]() |
|
peugeot fabrika boya hatası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
netweb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2014 Saat 19:26 |
arkadaşlar geçen ay peugeot 307 satın aldım 2004 model aracın kaputta ve tavanın belli kısımlarında çok sayı da beyaz benek izi var pasta cila yaptırdım beyaz izler daha çok çıktı ortaya birkaç ustaya gösterdim boyanın ilk fabrikada atıldığında galvanizde hata olmuş bu kadar taş izi olmaz diye belirtti bununla ilgili olarak peugeot bu konuda bana nasıl bir yardımda bulunur hakkımı nasıl ararım ve bunun için ilk pejo yetkili servislerine mi başvurmam gerekiyor.aynı şekilde renaultun da bir aracında böyle olmuş renault aracı geri bildirim yapıp ücretsiz komple boyamış Düzenleyen netweb - 02 Temmuz 2014 Saat 19:31 |
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki reno model ne arac 2004 model garanti 5 yıl veriyorlar nasıl yardımcı olcaklarki
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
netweb ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
scenic modeliymiş yıl olarak tarihi bilmiyorum fakat renault hatasını kabul etmiş zaten scenicler de eski model 2004-2006 olması lazım
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
sankı boya sıçramış gibi kaportaya hakkınızı nasıl aramalısınız bunun hakkında bır bılgım yok ama geçmış olsun merak ettığım şey siz alırken bu ızlerı farketmedınızmı ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Boyacı değilim ama bu tamamen taş izi.Bundan bişi çıkmaz.
Ya boyatcan yada böyle kullanıcan. Lacivert R19um vardı aynı bu şekildeydi.Rötuş yapabilirsin bir nebze göze hoş gelir. |
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |