![]() |
|
206 XT alma niyetim var ne dersiniz ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kgunaydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kgunaydin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 12:54 |
Merhaba arkadaşlar 206 XT 2006 model 4K Sıralı sistemli araç buldum araç hakkında hiç bir fikrim yok bana yardımcı olurmusunuz ne dersiniz almalımıyım kronık sorunları nelerdır sorunları basit ve halledilebilirmi ? konu hakkında acil yardım bekliyorum
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 xt serisi full dür. Kronik sorunları halledilecek şeyler. Halledilmeyecek sorunu yok 206 ların yeterki araç temiz olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
kgunaydin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kgunaydin
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakalım araç temiz duruyo nette anlaşırsak.. bilgi için teşekkürler
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Bendede xt var yamur sensoru far sensoru falowme ozelligi abs asr (anti patinaj) elektrikli ayna far yukseklik ayari 4 hoperlor aklima gelen bunlar simdilik
|
|
![]() |
|
06-MRT-18 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06-MRT-18
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 206 XS var. XT 206ların en donanımlı paketidir. Bu araçların kronik arızası çok önemli şeyler değil. Eğer araç temiz ise için rahat olsun.
|
|
PEUGEOT 206 1.6 XS cc 2004
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bildiğim kadarıyla 2006 XT yok en son 2005 model var diye biliyorum, 2006 da en dolu paket feline diye geçiyor.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
XT 206 nın güzel serisidir bir çok özelliği barındır 206 almayı dusunuyorsanız bence güzel olur derim.206 kronık sorunları olan bir araç değil otomatık olanlarında şanzuman sıkıntı çıkarabılıyor.Genel olarak hassas bir araçtır ön takım naziktir kaportası naziktir hoş kullanılması gereken bır araçtır hoş kullanılmadığı takdırde çok çabuk yıpranabilir onun dışında başka bir durum yok kendımden bıldığım kadarıyla.Tabi en önemliside aldığınız aracın temiz ve bakımlı olması.
Düzenleyen samet206 - 30 Haziran 2014 Saat 23:25 |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
fætih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 429 |
bende 99 var xt. abs çift airbag klima yağmur sensörü var. daha ne olsun 99 model araçta...
|
|
![]() |
|
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
bendede 2001 xt var. bu modelde bile 2 airbag,klima, abs, asr, yağmur sesörü, ön elektrikli cam
daha ne olsun :) maşallah şu ana kadarda büyük bir problem olmadı. sadece takıntılıysan iç mekan sesleri sinirine dokunabilir.
|
|
206 xt 1,6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |