|
407 SOL ARKA CAM KAPANMIYOR! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hsngkky
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2014 Saat 00:43 |
Merhaba arkadaşlar aracımızda sürekli bi arızalar çıkmaya başladı şimdide sol arka cam kapanmıyor.Aracı yıkattıktan arkadaş sol arka camı açtı daha sonra kapanırken tekrar aşağı iniyor.Sanki cam sıkışıyor gibi ses geliyo.Ardından elle biraz zorladıktan sonra cam 1 cm boşluk kalacak şekilde kapanmaya başladı fakat her seferinde birşeyler sıkışıyor gibi ses geliyor 1 cm boşluğu elle de kapatamadık. Motorda sıkıntı yok acaba sorun neden sıkışma sorunu neden kaynaklanıyor?
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kapının plastiklerini söküp takma şansınız varsa bir de açın öyle bakın neler oluyor, hiç anlamazsanız da hareketli parçalara yağ sürüp kapatırsınız.
|
|
hsngkky
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: YALOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
1 cm kalacak sekilde biraktik dun gece ugrastiktan sonra acikligi bantladim.Bugun sanayiye goturucem bakalim.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eee sonuç ne oldu?
|
|
hsngkky
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
K.bakmayın ramazan geldi çattı fırsat bulamadım yazmak için.Sanayiye götürdük tavsiye edilen ustayla selamlaştık tabi cepte kısıtlı para korkuyoruz çok masraf çıkıcak ustaya soruyorum usta cam motoru sağlam onun dışında ne kadar masraf çıkartır usta dedi açmadan bilemem kapıyı.Daha sonra olur dedik usta başladı sökmeye kapıyı döşemeyi tabi bi korku acaba ne oldu vs. 20 25 dk işlemden sonra usta sorunu buldu sorun cam krikosunun içinde halat var.Buhalatın ucunda da beyaz bi plastik o kırılmış.Sanırım cam acıkken asagı dogru bastırmadan kaynaklanıyor dedi usta.Fakat kimse de öyle zorlamadı bu kadar kolayca kırılabileceğine ihmal bile vermemiştim açıkcası.Neyse usta krikonun üzerindeki halatı değiştirdi kırılan parçaya japon sürdü ve 140 tl tuttu dedi.Kırılan parçaya japon yapıştırıcısı sürülmüş olması güven vermesede bundan sonra arkaya oturanları uyararak birdaha kırılmamasını engellemek bizi 500 600 tl masraftan kurtardı.
|
|
ahmed206
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu işlemleri kaç dakikada tamamladı bu usta acaba?
140 tl de bana fazla geldi de...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |