Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Mugladan arac bakmaya gıttık ve..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Mugladan arac bakmaya gıttık ve..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Mugladan arac bakmaya gıttık ve..
    Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 12:49
Merhabalar arkadaslar, dun bu aracı gormek ıcın izmirden gıttık, adamın anlattıklarına gore fotolardan gorundugune gore aracı aliriz mantıgı vardı dırek,ve arkadasımız esnaf oldugundan ınandık bızde ama turkıyede tıcaret neden zayıf vs bı daha gordum.. ınsanları salak yerıne koymaktan baska bısı yok..

Aklıma geldıkce saydırıyorum!! ve asagıda sahıbındene yazmıs oldugum maıl var umarım bır gerı donus ve bır sonuc cıkar ve baska arkadaslar masraf etmesın bosuna!

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-sahibinden-2006-uzun-sasi-rafli-fiat-dogato-panelvan-klimali-158475916/detay/

Merhabalar,
158475916 nolu ilanin incelenmesini ve kullanicinin üyeligini iptal edilmesini talep ediyorum!

Nedenleri, aracin fotolarını gordugunuz üzere sol tarafı ip gibi, fakat gördugum arac sol tarafı harıta gıbı..
Arka bagajı fotolarda herhangi bir yamukluk vs gözukmuyor, aracın basına gıttıgımde kac yerınde yamukluklar vardı..
Sag tarafından hic bahsetmek bile istemiyorum! Ticari aractır cizikler vs olur kabulum zaten ama bu kadar yalan bir ilan olmaz!

Klimali denen aracta klima tusu yerı var fakat tus yok, kompressor baglı olan kayıs sökulmus, telefonda konustugumuz klımanın calıstıgı sadece borularda kacak oldugu ıcın sogutmadıgı(bunun masrafını göze aldım zaten) fakat aracta klıma adına sadece motoru var! Satıcının soledıgı bunlar basıt seyler 100tl halledilir:S ukalaca cevaplar!

Motor debraj yuruyen aksam derseniz.. motorda herhangi bir sıkıntı olmadıgı, fakat arac ust kapak contası degıstıgınden motor yag ıcınde(bu konu sıkıntı yaratmaz eger tabi dogruysa) debrajda herhangi bir sıkıntı olup olmadıgını kac kere sorduk ustune basa basa, fakat aracın debrajı bıtık, trıger vs bakımları nası dedıgımızde, yeni yapıldı denıldı fakat aracında basında ise hıc bır cevap alamadık.. yuruyen aksamı fena degıldı bir sanki onada saglıklı goz atamadık zaten.. böle bir arac satıcısıyla karsılastıgım icin yazıklar olsun dıyorum..

Fotolar ilk alındıgında veya arac duzgunken cekilmis fotolar konulmus ilana yani aracta guncel fotolar yok!

İlana göz atarsanız ben baktıgımda 19750 olan fıyatı, bunları duyunca 250tl daha kırdı fıyatı 19500yaptı (Aracın degerı benım gozumde 15-16bin, ben buna karısamam fakat bilinmesini isterim cunku baska arkadaslar masraf edipte bosa gıtmesin bedavaya kazanmıyoruz)

Izmirden git gel 550km yol yaptım, 3kisi gıttık ve hepımızde islerimizden izin aldık. Kendısının 20senedır marmarıste oldugu herkesın tanıdıgını soledı ve bu arkadasımız +olarak esnaf!! 

Umarım geregi yapilir. Iyi calismalar, Kolay Gelsin
ısmımı ve telimı yazdım ve gonderdıgım mail budur.. 100sene daha esnaf olsa hıc bısı olmaz!

Düzenleyen hsnsnl - 17 Haziran 2014 Saat 12:50
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
Yukarı Dön
pusutr Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı pusutr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 13:26
Bunlarda hiç Allah korkusu yok maalesef. Hayatları yalan üzerine kurulu.
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 14:04
Yazıklar olsun böyle esnafa böyle sattığı mala.
Geçmiş olsun diyecek bişi bulamıyorum.
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
mistercasper Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mistercasper Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 14:39
hasan çok geçmiş olsun... yaw bu nasıl bir insanlıktır anlamış değilim... yaw hani araçların gizli kusurlarını saklayanlar var hadi onları anlıyorum onlar zaten şeref yoksunuda, fakat bu kadar gözle görülür kusuru olupta söylelmemek nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim...
Yukarı Dön
outlaw Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı outlaw Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 15:39
BEN OLSAM ETTİĞİM MASRAFI İSTERDİM..
ÖYLE İNSANA BÖYLE DAVRANIŞ ( GERÇEĞİ HERKEZ BİLİYORDUR BU CÜMLENİN )Angry
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 15:44
çok geçmiş olsun abi malesef insanlık yoksunu mahluklar hala çok fazla
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 16:27
Orjinalini yazan: pusutr pusutr Yazdı:

Bunlarda hiç Allah korkusu yok maalesef. Hayatları yalan üzerine kurulu.
Yalanin yalaniyla karsılastım yaw resmen, basladım yıne saydırmaya:) Allah korkusunu filan hikaye böle insanlarda, sadece kop.. gibi yemeklerini yiyip yasıyolar, kope.. hakaret ettık sımdıde iyi mi..
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 16:31
Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Yazıklar olsun böyle esnafa böyle sattığı mala.
Geçmiş olsun diyecek bişi bulamıyorum.
iste ondan sonra ulkede ticaret gelismiyo vs vs.. ufak esnaf ama duzgun gelistir kendını buyu yok, nerde bırını yerım dıye dusunce hep.. saollasın hocam
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 17:08
Orjinalini yazan: mistercasper mistercasper Yazdı:

hasan çok geçmiş olsun... yaw bu nasıl bir insanlıktır anlamış değilim... yaw hani araçların gizli kusurlarını saklayanlar var hadi onları anlıyorum onlar zaten şeref yoksunuda, fakat bu kadar gözle görülür kusuru olupta söylelmemek nasıl bir akıl tutulmasıdır anlamış değilim...

saollasın, ınsan degıldı yaw karsılastıgım, utanma diye bisi yok adamda, bısı soluyom,soruyom kafayı one egmeler salak salak hareketler, adamı azarladım resmen ses yok.. araba zaten marmarısten izmire o debrajla hayatta gelmezdı okadar bıtıktı, anladıgım kadarı ile.. 

adam aracı bıze 19bıne bıraktı(temmuzda da vergısı var 400tl gıbı onu bıle goze aldım) duzgun gozukuyo arac, adamın konusmaları sunu yaptım bunu yaptım, adama guvendık, aracta işimize gelcek, masraflarınıda yapmıs.. piyasasınında uzerınde bıraz, olsun dedık temız duruyo vs.. aracı bı gordum zaten, kan terler icinde kaldım:)

yazıklar olsun dedık bastık geldık..
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 17:13
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

BEN OLSAM ETTİĞİM MASRAFI İSTERDİM..
ÖYLE İNSANA BÖYLE DAVRANIŞ ( GERÇEĞİ HERKEZ BİLİYORDUR BU CÜMLENİN )Angry
cok haklısın valla istemek lazımdı.. daha fazlasını hemde..
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 17:17
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

çok geçmiş olsun abi malesef insanlık yoksunu mahluklar hala çok fazla
Saollasın burak, dedıgım gıbı ınsanlıkla alakası yoktu adamın.. hosgeldınız vs oturun yoldan geldınız bı cay bı su bıle ıkram vs, yok ya.sakta:) ben esnafım dedın mı cok ayrı olması gerekıyo ınsanın, bız bıldıgın ayıya catmısız..
Yukarı Dön
tolga.onal Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tolga.onal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 17:53
Adam arabaya FİAT DOGATO  demiş ya ilginç :) 
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 22:49
Geçen 2 araca uydu takip taktırcam,10 tane servis var bana en yakın olanı aradım,
2 araç kaça olur usta dedim 60 tl dedi usta üzerimde 60 tlden başka para yok kdv dahil olsun olur mu dedim 
Ben bu küçük hesaplarla uğraşamam git başka yere taktır dedi.
Esnaflık bu mu ?
Çok vahim durumdayız bu konuda 
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 22:55
Orjinalini yazan: tolga.onal tolga.onal Yazdı:

Adam arabaya FİAT DOGATO  demiş ya ilginç :) 
bıde yanımda olaydın kardesım gorurdun bombaları:) bu hıc bısı:))
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 23:09
Orjinalini yazan: Mesut48 Mesut48 Yazdı:

Geçen 2 araca uydu takip taktırcam,10 tane servis var bana en yakın olanı aradım,
2 araç kaça olur usta dedim 60 tl dedi usta üzerimde 60 tlden başka para yok kdv dahil olsun olur mu dedim 
Ben bu küçük hesaplarla uğraşamam git başka yere taktır dedi.
Esnaflık bu mu ?
Çok vahim durumdayız bu konuda 
valla yazık yaa bole adamlar mekan acıyolar, hızmet verıp para kazanıyolar yaa bıde.. cok sınır oluyorum..
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 23:25
Geçmiş olsun Hasan, aracın olduğu yerde baktıracak kimse yoksa il dışına gitmemek lazım, hem masraf hemnde yol ne kadar uzarsa sinirler o kadar çok yıpranıyor.
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 06:27
Bu tip olaylarla karşılaşmamak için şöyle yapsak:
Şehir dışına gitmeden forumda paylaşalım şu araç için şuraya gitmeyi planlıyorum gidip bakabilecek birileri varsa masrafını karşılamaya hazırım (en fazla 20 - 30 lira tutar sonuçta) yazıp bir süre beklemek.
En azından tarafsız bir gözle arabayı görmüş oluruz diyorum. Giden vatandaş fotoğraf da çeker başlığa eklerse eksiği gediği ortaya çıkar.

Yukarı Dön
fætih Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fætih Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 08:55
aynısı banada oldu. 
geçen kurban bayramından 1 hafta önce babamın 2005 vectra vardı satılıktı adam durdu durdu bayram önce geldi aldı. bende hemen araba aramaya başladım. opelin motorunu o sunu busunu servise göstermeden anlarım o derece biliyorum ailede 3 taneben sattım bizim haricimizde 3 tane daha var opel çünkü.
sakaryada 2007 c2 kasa buldum fiyatı 2 bin tl azdı piyasaya göre neyse adamla konuştuk ettik ne desem ben yeni yaptırdım diyor falan. bindim otobüse gittim sabaha araba bir geldi 3 parça boya var demişti ben kafadan 5 parça gözle boya saydım. neyse dedik değişen yoksa boyaya takmam pek. debriyaj hidrolikli anlayamazsınız bittiğinide bilya resmen ötüyordu. 
triger değişti dedi fatura dedim almadım dedi. yağ yakma sorunu olmayan arabadır twinport vectralar araba resmen yağ yakıyor gözle görülür iki sıkıştırdım hararet 110 oldu . sattığım 90 geçmezdi :D  külbütör kapağı arızalı. adam bunlar ufak şeyler dedi. adama  bir bağırdım sakaryada cami var büyük merkezde onun önünde cemaat bana baktı :D 
bayramdan sonra antalyaya gittim insan evladına denk geldik sakaryadakiyle aynı fiyattaydı oda. abi dediklerimin dışında birşey çıksın yol paran bende dedi. araba dedikleri gibi çıktı adam yaptırdığı herşeyi fatura almış koymuş.  pazarlıkta bile zorlamadık. zaten iyi fiyat diye. şimdi safranboluda 10 tane adam peşinde arabanın aldığımdan 5 lira fazlasına hemde.esnaaftan araba almak zor...

Düzenleyen fætih - 18 Haziran 2014 Saat 08:57
Yukarı Dön
kuscu38 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kuscu38 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 13:15
onunla geçmiş olsun hocam. tüm dediklerinize katılıyorum arkadaşlar, bende araç kredi çektim, biraz babadan yardım, birazda kartalı satıp üstüne eklerim diyerekten, uzun zamandır internetten araç ilanlarına bakıyorum başka illerde güzel araçlar buluyorum uygun fyata gitmek önemli değil gidipde orda, sizin karşılaştığınız gibi bi manzara ve mahlugatlarla karşılaşmaktan tırstığım için vaz geçiyorum.... Zor abi alım satım işi...
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® ***
Yukarı Dön
hsnsnl Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hsnsnl Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haziran 2014 Saat 19:37
Orjinalini yazan: Serkan Serkan Yazdı:

Geçmiş olsun Hasan, aracın olduğu yerde baktıracak kimse yoksa il dışına gitmemek lazım, hem masraf hemnde yol ne kadar uzarsa sinirler o kadar çok yıpranıyor.
Saollasın Serkan, dedıgın cok doğru fakat ıste esnaf olması 20senedır bulardayım herkes tanır benı vs ve araç ıcın cevaplar cok net.. dırek güven verdı konuşmalar ama bos laflarmış..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Adblue seviyesini Kaç litre nasıl öğrenirim artık son mesaja git 32 0 Lepromer
konu icon 208 Yağ Azaltma Problemi son mesaja git 6024 8 selahattnsahman
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 36370 23 delroy
konu icon Peugeot 307 motor değişimi son mesaja git 125 0 delroy
konu icon Kaput amortisörü son mesaja git 2600 0 Abdullah B.
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 8059 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 4061 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7829 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 242 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2725 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 151 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 12156 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 2881 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 394 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 224 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 2870 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 351 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 193 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 2749 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 2828 0 selahattnsahman
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
selahattnsahman 4
talip206 4
konfor 2
delroy 2
TİMSAH 71 2
kralex18 2
a.selim 1
Abdullah B. 1
eRRoR 1
Lepromer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English