![]() |
|
Bilgilendirme maili probleminiz varmı ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Mesajlar: 11680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2014 Saat 11:37 |
Son günlerde bilgilendirme maillerinde problem yaşayan varmı ?
Varsa bilgilendirseniz düzeltme yolları arıyacağım. Şuan bana gelmiyor.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saatini bilmiyorum bugün sanırsam özel mesaj gelmiş siteyi açınca gördüm. Mail de herhangi bişi yoktu.
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
sanırım banada gelmiyor :/
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Ender DOĞAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 170 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ender DOĞAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
banada gelmiyor
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Mesajlar: 11680 |
datacenterda bizim ve başka birkaç serverın ip aralığı blocklanmış mailler hotmaile gitmiyor. Çalıştığımız firma çözüm arıyor. Bu yüzden bilgilendirme mailleri geçici bir süre gelmiyecek.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
O da iyiymiş her şeyimiz kontrol ediliyor demek ki şu koca internet-i alemde.
|
|
![]() |
|
mercanf ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Banada gelmiyor bilgilendirme
|
|
![]() |
|
başka mail alma problemi yaşayan varmı ?
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
ben
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Babada gelmedi özellikle bir mail.
|
|
![]() |
|
sunucu mail ip adresini değiştirdim. tekrar takip edip bildirirseniz sevinirim.
sanırım blackliste alındık. Günde 1000 den fazla mail gönderimi rahat oluyordur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |