![]() |
|
Hararet Göstergesi Sizce Normalmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 03:50 |
![]() Evet Arkadaşlar resimdede gördüğünüz gibi bu durum normalmi sizce? 2000 model 206 otomatik vites 1.4 benzin + lpg Radyatör ve kalorifer radyatörü yeni değişti Planet 2000 e bağlanıp rolantide su sıcaklığı falan bakıldı fan açma derecesi falan normal devirdaim yapıyor. Yükselince durup bekledim baktım fan çalışıyor öyle son gazda gitmiyorum normal şehir içi yani. Bu hararet göstergesi bozuk olabilirmi dicem ama bilgisayara bağlanınca gösterce ve bilgisayar dereceleri aynı oluyor. sizce sorun ne olabilir? |
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimkide hep 60 da duruyo arada bi cok sicak havada 90 a geliyo sordum bikac ustaya normal pejolar boylr diyo uzaydanmi geldi bu arabalar benim bildigim haratet 90 da sabittir her bindigim arabada bu boyle :)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
PEUGEOTLAR SICAK ÇALIŞAN MOTORLAR OLDUĞU İÇİN SIKINTI YOK NORMALDİR BU DURUM ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Agalar benim araba 100 dereceyi geçmiyor seninki 110'u geçmiyor bence çok aşırı sıcak çalışması da iyi değil bence fırsatınız olursa termostad ile müşürü değiştirin.
Sürekli 60'da durması da normal değil gösterge bozuk olabilir eğer 90 derecede 60'ı gösteriyorsa arada 90 gösterdiğinde 120 derecede olabilir demektir. Bence siz de baktırın derim. Benim söylediğim sadece bir ihtimal ama önemli bir ihtimal ihmalle birleşirse Allah korusun yanık conta ve yatak sarması gibi şeylerle dönebilir. |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
dur kalklarda cok kalıyorsan o deger biraz dahada yukarılara cıkabilir artık havalar sıcak bir problem gözükmüyor.
Benim aracımda 2013 model 208 onun göstergede 90 civarıyla 100 arasında cok düşük degerlerde olmaz motor ısındıktan sonra en normal 90 bazen nadir soguklarda ve serin havalarda 85 civarında geziyor.
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
97 de ilk kademe fan aciliyor zaten oyle dusun
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
bende çift fan var ve bir tanesini içeriden düğmeli yaptım havalar çok sıcak olduğunda yada böyle hararet yükseldiğinde içeriden 2. fanı açıyorum...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Advantan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
benim ki hep 85de duruyor bi kıpırtı görmüyorum başka .d
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
Yarın onları da degisteyim bakalım böyle yükselirse sürmeye devam etmemek lazım demi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Normalde 90 derecede sabit çalışır, aşırı sıkışık trafikte ve uzun soluklu yokuşlarda kısa süreliğine çıkıyorsa sorun yok ama sürekli o sıcaklıkta çalışması normal değil.
|
|
![]() |
|
tnt0648 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Bu dertten 2000 model 206 xs 1.6 8V aracımı sattım çözümü yok malesef kronik bela yazın dikkat et.
|
|
![]() |
|
Bugün evden çıktım 4-5 km gittim klima açıktı krımızı ışıkta durdum. gösterge normaldi aniden sona geldi kırmızıyı geçti stop yazısı yanıp sönüyordu bekledim biraz klimayı kapattım sonra düştü devam ettim ustaya götürdüm anlattım tesisata bakalım yarına kadar klima kullanma dedi.
Hala bi sonuç alamadım yani |
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sıcaklık müşürünün kablosunu çıkarınca aynı görüntü oluyor. Hararet göstergesi sona vuruyor STOP uyarısı veriyor. Müşürün soketine baktır ilk olarak, benim soket elimde kaldı ![]() |
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
bu hararete normal diyosanız benim 206 anormal ozaman:) benim bildiğim 92 de fanı açar enazından benimki öyle, yazın yaylaya çıktım dik yokuşlara yine 92 yi geçmedi hiç
|
|
![]() |
|
yeşil olan müşür değişti şimdilik bi sorun kalmadı bi kaç gün dene yine olursa diğer iki müşürüde değiştiririz dedi usta bakalım görelim artık
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence kırmızıya gelmemiş panik yapmaya gerek yok, benim 307 de 110u buluyordu. Sıkıntı yaşamadım.
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
Ali1905 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Turkey Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Hocam 1.4 benzinlilerin hepsi fanı ilk kademe 97 de acıyor bence sizin arabanın göstergeye sıcaklık bilgisini gönderen mavi fişli sensörde arıza var
|
|
![]() |
|
Bugün baya uğraştı usta sabahtan akşama kadar herşeyi tek tek kontrol etti herşey normaldi termostatta normal değerinde açıyordu ama nedense termostatı çıkarınca sorun kalmadı kışa kadar termostattsız kullancam.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
85 te fan açar birde 95 i geçince fan açar normal seyir halındeyken hararet 206 da 85 i geçmemesı lazım en azından benım öyle zorladığındada 90 ı görür taş çatlasın.Durumdan duruma değişir ama 90 ı geçınce sıkıntı bence yıpranıyor bişeyler yanı normali varken neden anormal gidelim bi kontrol etmenızde fayda olucaktır.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
valla usta 90-100 arasında çalışır bunlar dedi neyse zaten şanzıman revizyona gitti aman aman hamdi yaman tatile çıkacaktım araba kiralıcam artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |