![]() |
|
307 kumandasını açma kapamayla birleştirme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2014 Saat 15:28 |
arkadaşlar aracımı kumandası çalışmıyor diye ustaya götürdüm. senkronizasyonla falan uğraştı, bilgisayara bağladı bsi yazılımını güncelledi. tam 1 saat uğraştı ama olmadı. araba bilgisayara bağlı durumdayken kumandanın açma kapama düğmelerine bastığında bilgisayarda kapıların kapandığını ve açıldığını gösteriyor ama kapılarda hiç bir tepki yok. merkezi sistemde sıkıntı yok. yani kapıları anahtarı takıp açıp kapatıyorum . ama kumandayı çalıştıramadık.
ondan ümidi kestim artık. asıl yapmak istediğim şu. kliksa da sustalı açma kapama sistemi gördüm. linki bu . http://www.kliksa.com/urun/modacar-acma-kapama-seti-sustali-anahtarli-34b006/901765771 bu üründeki anahtara aracımın anahtarının içindeki çipi yerleştirsem. bu kutuyu aracıma taktırsam kapıların sorununu çözerim fakat orijinal anahtar gibi camları da kilit tuşuna basılı tutunca kapatır mı acaba? benim istediğim orijinal anahtarın yaptıklarını yapan bir açma kapama taktırmak. bu işi daha önce yaptıran veya aranız da yapan var mıdır? yani artık aracımı uzaktan açıp kapatmak istiyorum.
Düzenleyen rzsrht - 12 Haziran 2014 Saat 15:29 |
|
![]() |
|
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar çözümü olan veya tefsiye verecek kimse yokmu?
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
kapıları acıp kapatabılırsın ama camları kaldıramassın sen yıne orjınaline bak peugeot kabul etmez böyle seyleri baska ustaya götür
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Pek hoş bişey gibi görünmüyor bana. Orjinal sistemi uydurma sistemle değiştirmeyi düşünüyorsun. Bence bidaha düşün. Sonuçta taktirmayi düşündüğün sistem araçta mevcut. Arizayi gidermeye çalışmak daha sağlıklı. Camları kaldırmak içinde modüle ihtiyacın var diye biliyorum cam düğmelerini auto modu yoksa. Sustalı anahtar istiyorsanda kılıfı değiştirebikirsin sadece
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
içeriden kilitlediğide kitleniyormu kapılar ? kapıdan anahtarla kilitleniyormu ? ve eger başka sistem ekleteceksen sonaxın hem kapı kilidi hem alarm hemde cam modülü olan ürünleri var onlara bakabilirsin.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
içerden de kilitleniyor dışardan anahtarla da kilitleniyor hocam..
dediğim gibi bilgisayara bağlandığında kumandanın açma kapatma düğmelerine bastığımızda beyine iletiyor, bilgisayar ekranında açık kapalı diye görünüyor ama merkezi kilit sistemi devreye girmiyor. diğer arkadaşlar da arızayı gidermeye çalışmak mantıklı diyorlar. napacamı şaşırdım walla. bazen öyle anlar oluyoki arabanın bi ucundan bi ucuna kapıları açmak için gitmeye eriniyorum. buda beni sinirlendiriyo..
|
|
![]() |
|
okaNStarss ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 638 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı okaNStarss
servisten yazılım güncellemesi yaptırmayı denedin mi eğer mekanikte sorun yoksa ve manuel calışıyorsa bence servise gidip yazılım güncellemesi yaptır.
|
|
2006 Model 206 HDI X-Desing 70bg
Kum Gri |
|
![]() |
|
yazılımı da güncelledi hocam. hem de 2 kere.. anahtarı tanıtmayı denedi. tekrar kodlama yaptı ama çalışmadı bi türlü..
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Anahtarı tanımlamayı ek bilgi olarak buraya yazayım fırsat olunca siz de bir kez yapın.
Kontağı takıp çevirin ama çalıştırmayın Anahtarın üstündeki kapatma düğmesine 10 sn basılı tutun sonra kontağı kapatıp çıkartın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |