![]() |
|
satılık 206 cc 2.0 137 hp boyasız |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 Saat 08:47 |
||||
sıfırdan bu yana bütün servis bakım kağıtları mevcut km km herşey tutulmuş nadide bir araçtır. herşeyiyle kusursuz bütün detaylar ilanda yazıyor arkadaşlar
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 08:50 |
|||||
Ford C Max 2014 Ay Tozu Grisi TX-OP
|
|||||
![]() |
|||||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Hayırlı satışlar arabayı zaten yeni aldınız satma sebebiniz nedir acaba?
|
|||||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||||
![]() |
|||||
Mdeniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 395 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ford c maxımın yanına Zevki aldım. forda kıyamıyorum birşeylerini tak sök yapmaya o yüzden satıp dizel 206 yada Quicksilver 206 tek kapı düşünüyorum müzik sistemimi tam yerleştiremedim bu arabaya ve göze çok geliyorum 40 la giderken bile kaza atlatıyorum tak etti canıma
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 09:29 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
||||
Haklısın göze gelicek kadar makinenin maşallahı var inşallah hayırlısıyla arabanı satıp dilediğin arabayı alırsın.
|
|||||
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ALLAH için 21 e nerede var bir tane ilan gösterebilirmisiniz 1.6 motor da olur illa 2.0 olmasına gerek te yok bu km boyasız bu temizlikte ve bulursanız bu performansta, kaporta, km ve özelliklerde bir araç 10 tane sipariş geçin benim adıma söz hepsini alacağım. ayrıca yalancı da değilim arabasını tanımayacak kadar eşşekte değilim aracım boyasızdır başkası gibi başlığa boyasız yazıpta açıklamada bir parça lokal yazan dingolardan da değilim komple orijinaldir
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 10:36 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
çok teşekkürler gerçekten kupon bir araba tavanı açılmayan,su alan,içi pas tutmuş arabalardan değil
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
||||
Estağfurullah şuanki suni piyasada, gerçek fiyat yazan adamın arabası zaten 1 günde satılıyor. 1,6'ların daha çok tutulduğu gerçeği de var, 100bin altı boyasız aracın ederi 21-22bin max.
|
|||||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||||
![]() |
|||||
||||
neyse 21 bulursanız ben buradayım 1.6 ve 2.0 tercih meselesi cabrio alıyorsunuz standartların dışına çıkmanız gerek ki araçtan zevk alabilesiniz ve ben 2 senedir piyasasını takip ediyorum daha temiz olup km 70 binin altında olupta 21 e satanı görmedim olurda görürseniz ben buradayım.
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 12:54 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
||||
Piyasaya bakmıyorsun sanırım? 51bin km de 2005 2.0 cc 21 bin tl ye nerde? bende alırım gerçekten. fiyatı piyasaya göre güzel bir araç. ve sana piyasa dediğin yerden bir araç daha :) aracını 26 bin TL yap bence diyesim geldi çok temizmiş maşallah
![]() |
|||||
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|||||
![]() |
|||||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||||
Aynı temizlikte GTI lar 20 bine satılıyor :D benim gözümde 24 ü var.. Maşallah 51 bin ve temiz bir CC.. Bu arda 1.6 ları resmen ezmişsin 1.6 Düldül
![]() Düzenleyen tigerland - 11 Haziran 2014 Saat 11:31 |
|||||
![]() |
|||||
||||
gerçekten fark çok 1.6 larla zevk veriyor resmen ilk 3 viteste uzayıp gitmek teşekkür ediyorum herşeyiyle orijinal ve bütün orjinalliğine dair evrakları mevcut aracımın
bilende konuşuyor bilmeyende işte benim diyeceğim bu türde kaç tane araba var yok malesef varsada işte paylaştığınız ilanda herşey meydanda teşekkür ediyorum
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 11:37 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
||||
bu arabayı kaçırdığıma ağlamak istiyorum şu ilanı 15 gün önce paylaşsan olmazmıydı :( inş alan kişi değerini bilir bundan temizini bulmak gerçekten imkansızdır
|
|||||
![]() |
|||||
||||
teşekkürler gerçekten dostu bırak kardeşe candan seven herkese gidebilecek bir araba tık demeyeceğine eminim. şimdiye kadar arabaya sadece yağ su ve akü değişiminden başka hiçbirşey yapılmamış 55 yaşında mercedes e serisi arabası olan zevk sahibi bir doktordan geldi arabam inşallah değerini bilecek birine gider ve gözü gibi bakar zaten satılırsa 3-5 araba var aklımda ya pug 206 quick ya km düşük bulursam dizel 206 yada 206 rc - 207 thp yada rc müzik tesisatım focal krx2 1350 tl focal 4.75 500 dolar focal 1.800 800 dolar focal 33v1 500 tl pioneer 80 prs 700 tl dayayıp döşemeyi düşünüyorum inşallah bunda bunları takamadım
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 12:12 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
wlkn87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2013 Konum: zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
||||
1 aya satılmaz ise senin için inş satılır ama kendi adıma satılmazsa 1 ay sonra muhtemelen kapını çalıcam dostum :)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hayırlısı olsun kısmet diyelim
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||||
1.6 206 cc kullanıcı olarak şahsen yorumunuzu hiç beğenmedim. kendi arabanızı överken forumdan başkalarının kullandığı araçları alçaltamazsınız. bu çok ayıp bişi, size yakıştıramadım. |
|||||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||||
![]() |
|||||
||||
hemen düzeltelim o zaman özür dilerim.kimsenin arabasını kötülemem bir anlık sinir bozucu bir dorumdan dolayı öyle birşey çıkmıştır kusura bakmayasın
Düzenleyen Mdeniz - 11 Haziran 2014 Saat 12:58 |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
günceldir 24e bırakmayı düşünüyorum
|
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
||||
Kesinlikle Burada hepimiz bir aileyiz bende de 206 2.0 cabrio var nasıl gittiğini ben iyi bilirim.. piyasada ölücü malesef fazla 25 lik arabaya arayıp 20.00 TL teklif edenler arsa yatla katta eşşek ile takas isteyenlerde var. senide anlıyorum ama dikkatli olalım sınırımızı bilelim
![]() ![]() |
|||||
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|||||
![]() |
|||||
||||
23500 e araç satıldı teşekkürler. kaportada boya çıkmadı alt takım kusursuz motor yüzde 96 çıktı
Düzenleyen Mdeniz - 28 Haziran 2014 Saat 09:42 |
|||||
|
|||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |