![]() |
|
km ısıkların yanık kalması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
griaslan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2014 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 Saat 11:07 |
merhaba bu konu acıldı mı bılmıyorum ama benım aracta kontagı kapatsam bıle ertesı gun km ısınların yandıgını goruyorum hıc kapanmıyor neden bılgınız var mıdır ?
|
|
otomobil keyif vermeli
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3 sene once 206+ la hiz sabitleme denerken bisiler yapmisiz aksam eve gittim sabah kalktim arabaya geldim kapiyi actim orta bilgi ekrani yaniyor. Aha dedim aku gitti. Kontagi taktim ve marsi denedim biraz zorladi ama aldi. Arac calistiktan sonra da gostergeler cildirdi stop lambasi yandi kadranlar sabit kaldi fln. Hemen servise koatum arac kendini korumaya almis. Bsi ve gosterge parametreleri resetlendi arac kendine geldi. Araci pc ye baglatip hata aratin derim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |