![]() |
|
baskı balata değişim incelikleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Haziran 2014 Saat 21:41 |
arkadaşlar 126500 km 307 110 hdi aracımın debriyajı son demlerini yaşıyorken yolda kalmamak için sponsorumuzdan orjinal baskı balata seti siparişi verdim. cumartesi günü değişime gidicem ilk kez baskıyı değiştirceğim için konu hakkında bir bilgi sahibi değilim bu konu hakkında değişim sırasında nelere dikkat etmem gerekir bu işin incelikleri nedir? şimdiden teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
ErdiCoskun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2014 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErdiCoskun
![]() ![]() ![]() ![]() |
Devamli gittiginiz ustaya gidiyorsaniz dikkat etmeniz gereken birsey yok :) usta degistirip teslim eder zaten, cok yumusak olur ilk degistiginde, kullandikca normale doner, cekis artar. Tanidik usta degilse cok para ister.
|
|
Peugeot 206cc 1,6 Şeytan Kırmızı
|
|
![]() |
|
oguzhan53 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 266 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Usta tanıdık 2006 dan beri ona telim ediyorum aracı beni üzceğini zannetmiyorum debriyaj şu an çok sertleşti yumuşaması çok iyi olur:)
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bilye, keçe, şanzıman yağı, torna vs.ekstra masraf çıkabilir.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
İnşallah fazla masraf çıkarmaz . Volana torna yaptırmak sağlıklı olurmu acaba ?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Benim usta tamirat sırasında rahat çalışmak için eksoz borusunu çıkarmış taktığında yalıtımını tam yapmadığı için eksoz patlak gibi ses geliyordu alttan, sonra yine gittim yanına yalıtımını yaptı kapattı düzeldi şükür.
Benzer bir durumla karşılaşırsan korkma :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Tamam egzozu sökerse dikkat edeyim düzgün takmasına.
|
|
![]() |
|
droprain72 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1966 Kayıt Tarihi: 28 Ağustos 2011 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı droprain72
merhaba
oğuzhan53 kardeşim.bende de 2005 110 hp dizel araç var.yaklaşık 1 ay önce baskı balata ile birlikte volant ta değişti.ama bende önceki sahibi sadece balatayı değiştirdiği için volanttan cik cik ses geliyordu.ustam da volantla birlikte baskıyıda değiştirirsek iyi olur dedi.aracım 134.000 km. de. benden sana tavsiye sadece balatayı değiştirme.volant la birlikte değiştir. İstanbul Kartal da çok iyi bir ustam var. saygılar... |
|
2005 307 sw hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
Benim usta baskı al volana çıkınca bakalım dedi.izmirdeyim orda olsam iyi olurdu.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
İşini bilen biri yaptıktan sonra dıkkat edıcek fazla bır ınceliği yok bu ışın yapan ışı bılmıyorsa dıkkat etsenızde bır ışe yaramaz kolay gelsin...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan53
O zaman ustaya güvenmekten başka çarem yok :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |