![]() |
|
106 Xr Debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesut67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2012 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 23:56 |
S.a arkadaşlar, 106 xr aracım debriyaj kavramasından çok memnundum dibte denilen kıvamda kavrıyordu,bir gün yolda sürat denemesi yapaken debriyaj sıyırdı, debriyaj setini değiştim, yeni takılan set yukarıda kavramaya başladı, usta debriyaj teli gevşek dedi, onuda değiştirdim, yine düzelme olmayınca başka bir serviste tekrar baskı balata değişimi yapıldı, sonuç yine aynı debriyaj yukarda kavrama yapıyor,bunun sebebi nedir , yada bir çözüm yolu varmıdır, ben eskisi gibi altta kavramasını istiyorum.Şimdiden teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Ahmet_ach ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmet_ach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim arkadaşta yeni değiştirdi debriyaj setini oda eskiden alttan kavrıyodu şimdi biraz üstten 106 larda debriyaj ayarı yokmus kendi otomatik ayarlıyormus ustanın dediğine göre şemşiye seklınde bı parca varmış o ayarlıyo dedi yani anlayacağın debrajı ayarlayamıyosun
|
|
Peugeot Quik 2001 1.4 8v 75bg
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |