![]() |
|
Anadolu Yakası Otomatik 307 Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 15:09 |
Merhabalar,
Aracımda ki sarsıntıların normal olup olmadığı hakkında bilgi edinebilmek için otomatik 307 kullanmamın kıyas açısından önemli olduğuna kanaat getirdim. İstanbul (Avrupa Yakasıda olabilir) Anadolu yakası başta olmak üzere 307 Otomatik aracı olan ve kullanmama müsaade edebilecek veyahut benim aracımı kullanabilecek bir arkadaş arıyorum. Çünkü bu sarsıntılara sebep olabilecek herşeye bakıldı gibi. Anlamak isediğim; Bu sürüş başka 307 de var mı?
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
MertMurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Nisan 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 82 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MertMurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla normaldir isterseniz bir gun buluşup bakabiliriz birbirimizin aracına
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlış hatırlamıyorsam araç satıldı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |