![]() |
|
2 Takım Pioneer 6995S + 206 Açılı Pandizot |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2014 Saat 12:54 |
S.a Arkadaşlar Elimde 2 Takım Pioneer 6995S Model Oval Coxial ve 206 için çift katlı açılı mdf den pandizot'u satıyorum. Ürünler 2 Aylıktır. Ürünlerin hiç bir sıkıntısı yoktur.Gelip araba üzerinde görebilir dinleyebilirsiniz. Pioneer 6995S'ler yenibosna eskidji sdr sound dan alınmıştır.Pandizot şirinevlerde yılmaz pandizota yaptırılmıştır.Pioneer 6995S'lerin Faturası yok kestirmedim. Pioneer 6995'sler Orjinaldir. Seri numaraları üzerinde var. Ürün Rms Degeri 100 w Rms Peak Deger 600 Watt 5 Yollu Hoporlordür. İstanbul İçi Elden Teslim Edilir. Kargo kapıda ödeme vs. yapmıyorum. Fiyat pazarlıksız pandizot ile birlikte 500 Tl'dir.
0507 972 89 59 Numaralı Telefondan Bana Ulaşabilirsiniz. Site Üzerinden Mesajda Atabilrsiniz. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel işçilik var hayırlı satışlar... sade 85 likler olarak tek satmıyorsunuz sanırım.?
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Piyanist89 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Piyanist89
İşçiligi çok güzel. Hocam suanda tek olarak satmıyorum. Pandizot ayrı satmak biraz zor. Satarsamda 2 Takımı birden veririm. |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
işin aslı benim arabaya lazım pandizot la birlikte ama bu uymaz bana bendeki kartal:)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
hayırlı satışlar olsun güzell ürünler.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |