![]() |
|
206 Arka Tekerlerden gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mayıs 2014 Saat 18:17 |
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım. Yeni aldığım 2000 Model 206 GTI ın arka tekerlerinden ses geliyor. Bir iki yere gösterdim direkt olarak torsiyon dediler ve yüksek rakamlardan bahsedildi 700 - 800 TL arası ancak anlamadığım şu torsiyondan olsa sanırım bu sesi çukurlarda kasistlerde yapar benim aracım düz yolda giderken bunu yapıyor bana daha çok bilya vs. gibi geliyor ancak bilyalar bu araçta direkt olarak torsiyona mı bağlı bilmiyorum ve bu konuda bilgisi olan var mı acaba ? Ayrıca Ankara da buna bakmadan direkt olarak torsiyon demek yerine bakıp kontrol edecek mekanik ustası tanıyanınız var mı acaba ?
|
|
2.0 2000 Model 206 GTI Çin Mavisi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vook vook seklindemi geliyo
ve herzaman degıl bi baslıyo 15 dakka sonra susuyo sonra yine baslıyo bu sekildemi?
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
![]() ![]() ![]() ![]() |
Düz yolda torsiyonun ses yaptığını pek duymadım ama öyleolsa bile o rakamlara nasıl çıkartıyorlar anlşamış değilim.?!
torsiyon tamir takımı yan sayi 70 lira orjinal 150 lira çifti torsiyon mili 80 lira çifti (satın aldım ama milde sorun yoktu geri verdim) tamirciye 100 tl sök-tak tornacıya 100 tl toplamda 350 tl bilyaları orjinal taksan 425 tl eder.! hadi diyelim peugeotmarketten aldın milleri 150 liraçifti =500
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
enderdmed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Yok sürekli olarak viyk viyk diye bir ses geliyor bu açıklama pek olmadı sanırım :) ama metal sürtmesi gibi bir ses kısacası ve bu sürekli olarak geliyor araç yürürken
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enderdmed
Ses sürekli olarak geliyor metal sürtünmesi gibi viyk viyk şeklinde bu açılama tam olmadı sanırım :) ama bu şekilde durum
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |