Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >307
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 307 BİLİNMEYENLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

307 BİLİNMEYENLERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 307 BİLİNMEYENLERİ
    Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 17:28
MERHABA ARKADAŞLAR BU KONUYU AÇMAMDAKİ SEBEP 307 KULLANICILARININ BİLMEDİĞİ İLERDE KARŞILAŞABİLECEĞİ SORUNLAR OLUMSUZLUKLAR HAKKINDA HERKESİ BİLGİLENDİRMEK, SORUNLARA ÖNCEDEN MÜDAHALE ETMEK.PERFORMANS ARTIRMAK VE MODİFİYE İLE İLGİLİ BİLGİ YAPLAŞIMI.YANİ KISACASI 307 İLE İLGİLİ HERŞEY...
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
mehmethannn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmethannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 17:33
bilgileri bekliyoruz o zaman  Big smile
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 17:47
İLK YORUMDA BENDEN GELSİN 307 LER LPG SİSTEMLERİ İLE UYUMSUZ GİBİ GÖRÜNSE BİLE ASLINDA PERFORMANS OLARAK ÇOK UYUMLU. LPG TANKI BOŞALDIKÇA BENZİN İBRESİDE DÜŞÜYOR AMA 5 TL LİK BİLE BENZİN ALINCA TEKRAR OLMASI GEREKEN YERE GELİYOR.
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 17:52
Orjinalini yazan: hakan574 hakan574 Yazdı:

İLK YORUMDA BENDEN GELSİN 307 LER LPG SİSTEMLERİ İLE UYUMSUZ GİBİ GÖRÜNSE BİLE ASLINDA PERFORMANS OLARAK ÇOK UYUMLU. LPG TANKI BOŞALDIKÇA BENZİN İBRESİDE DÜŞÜYOR AMA 5 TL LİK BİLE BENZİN ALINCA TEKRAR OLMASI GEREKEN YERE GELİYOR.

Ek olarak depoyu yarım deponun üzerinde tutarsanız, gösterge sıfıra düştükten sonra, tekrar normal haline dönüyor, yarım depodan fazla olan gerçek yakıtı gösteriyor.
Yukarı Dön
scorpion_enis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı scorpion_enis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 18:37

dediğiniz dogru fakat 5-10 tl ile tekrar yerine gelmiyor ibre. en az 30 tl lik almanız gerekiyor ozaman ibre olması gereken yere geliyor.
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc
Yukarı Dön
mhakan71 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ekim - 1971

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı mhakan71 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 21:23
307 eksileri:

1-Ön takım çok naziktir z rotları sık sık bozulur
2-307 niz varsa önden gelen tıkırtılara alışmanız gerekir
3-Arka süspansiyonlar çok serttir
4-sinyal kolu sola atar çabuk bozulur
5-Ön farlar güneşten dolayı zamanla sararır
6-Lpg lilerde antipollition faulty hatası alırsınız arıza lambası yanar silersin gene yanar
7-100.000 km den sonra sık sık sorun yaratır

artılar:
1-Geniş arabadır çok seversin
2-Bu arabaya alışınca başka araba seni mutlu etmez
3-Uzun yolda yormaz
4-İçinde kendini güvende hissedersin
5-Çok sorun çıkarmasına rağmen inatla yaptırır ama yine çok seversin

kısacası huysuz bir kadın gibi, ne kadar şikayet etsende yine seversin

işte peugeot 307 arz ederim arkadaşlar....
Yukarı Dön
cavit cevo Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı cavit cevo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 21:39
bu tam benlik yorum olmuş inatla devam LOL
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 22:04
antipolition fault hatasının ben taaaa
Yukarı Dön
jackal67 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jackal67 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 23:29
arkadaşlar ben bu antipollition faulty hatasını cok sık alıyordum daha sonra arastırmalarımım tamamen lpg ustalarının bizleri kandırmasından kaynaklanıyor neymiş lpg yi tanımıyor falan filen 
arızaya baktığımızda ya zengin karısım ya fakir yada oksijen sensörü   aracda uzun dönem yakıt zamanı diye bişey var bu -25 ve +25 arası gider gelir -25 zengin +25 fakir bunuda cözmenin tek yolu güzel bi lpg ayarı benim aracda suan 1000 km den beri yanmıyor .
benim inandıgım bu aynı sorun opel vectra aracımdada vardı o arızayıda böyle cözdük yaklasık 2 sene bindim yanmadı  herkeze iyi geceler

lpg ayarını ben yapıyorum tek sorunum bazen stop etmesiydi oda lpg tesisatından cıktı aküden alınan kablo soyulmus şase yapıyormus ustanın dediği

Düzenleyen jackal67 - 21 Mayıs 2014 Saat 23:31
2014 partner tepee
Yukarı Dön
cansytnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cansytnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 23:42
antipollution faulty hatasını eğer dizel araç veriyorsa hava akışmetresi arızalı olduğundan verir bu da ek bilgi 200 300 400 tl sıkışmış anlamına gelir yerine göre :)
Yukarı Dön
BLACK LION Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı BLACK LION Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 23:43
Çok sorun çıkarmasına katılmıyorum. Ben şuan 2. 307'me sahibim. Maşallah ben öyle büyük bir sıkıntısını görmedim. Periyodik bakımlarını geciktirmezseniz hiç de öyle problemli bir model değildir. Eski kasalarda sorunların olduğu şüphesizdir o ayrı fakat makyajlı kasalarda sadece dış görünüm değil muhtelif 2000 parça değiştiği için bir çok sıkıntı halledilmiştir. Bu yanlış değerlendirme çok sık yapılıyor. Eski kasanın günahını yeni kasa çekiyor. İmaj bu yüzden biraz zarar görüyor. Değerlendirirken 307 alacak olan kullanıcılar biraz daha üzerine koyup mutlaka makyajlı kasayı tercih etmeleri gerekir. Ben çevreme hep bunu tavsiye ediyorum.
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci)
*Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı)
*Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah)
Yukarı Dön
freeboy85 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı freeboy85 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 01:07
merhabalar,foruma yeni katıldım bende 307 mi babamdan aldım babamda lpg ustasıdır aracıma taktığı bir çip vasıtasıyla gazla kullanımda yakıt göstergesi düşmekte fakat aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda benzin göstergesi olması gereken yere geri geliyor.
Yukarı Dön
BLACK LION Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (2) Teşekkür(2)   Alıntı BLACK LION Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 02:08
Uzun boylular çok rahat edebilir. İç hacmi göründüğünde de geniştir. Koltuğu istediğiniz gibi ayarlayıp sonra da arkanıza siz bile rahatça oturabilirsiniz. Sportif çizgilerinden dolayı tuning ve aksesuara(tabiki yakışan) çok uyumludur. Ne taksanız sünger gibi çeker benimser =) dizel 1.6 ları çok seridir. Virajlarda da çok yatmaz spor sert süspansiyonları uzun yolda iyidir yol tutuşuna da çok katkısı vardır ama biraz konfor sıkıntısı verebilir alışmak lazım. İlk zamanlar bindiğinizde daha büyük bir araçtaymışsınız hissi verir. Yüksek hızları pek belli etmez 130'dan sonra biraz hızlı gittiğinizi anlarsınız. Sanırım bunda panoramik camın etkisi büyük. 1.4 leri kasayı pek çekmez bu yüzden de biraz fazla yakar. Makyajlı kasalarda bilgisayarın gereksiz hata vermelerini nerdeyse hiç görmezsiniz. Ben daha görmedim. Aracınıza birşey yapmak isterseniz sanki Peugeotcular bunu sizden önce düşünmüşlerde yerini hazırlamışlar gibi gelir. Ortalığı dağıtma al şuraya tak işte bak yaptık yerini oraya'' diyorlar gibi gelmiştir bana hep =) Az yakıtla tahmin edemeyeceğiniz kadar yol gidersiniz tabiki doğru kullanımla.(30tl mazotla 115km. ş.içi gibi). Donanım, aksesuar ve güvenlik ekipmanları aynı segmentteki rakiplerinden daha fazladır ve daha ucuz fiyata standart donanımdadır. Köye dağ bayıra gelmez tam bir asfalt aracıdır. Ama caddece istediğiniz kadar sıkıştırın spor kullanın uyum sağlar size. Temiz ve özenli kullanmış birisinden alıp aynı şekilde kullanıldığı sürece şımarık çocuk gibi sürekli problem çıkarmaz. Görünüşü kediye benzer bü yüzden dönüp dönüp tekrar bakarsınız park edince. Uysaldır yolda ama sinirlenince aslan kesilir. Koltuklarının yan yükseltileri çabuk deforme olur. İçerde bazen çıtırtı tıkırtı plastik sesleri duyarsınız yerini bulamazsınız. Çünkü Peugeot bu konuda biraz fazla plastikseverdir. Plastik olmaması gereken yerleri bile plastik yapar. Kapılarında izolasyon eksikliği vardır. Hoparlörleri özellikle arka kapılardakiler basslı müzik dinliyorsanız yetersizdir. Aracın önü hiç arkası pek görünmediğinden tamponlarında özellikle köşelerde çizik desenleri pek yaygındır. Yakın rakibiniz genelde hep focuscular ve golfcüler olur. Aynı modeldeki bunları hatta sınıfınızın üstündeki araçları da bazen kolayca alt edebilirsiniz. Dizellerinde yağ kaçağı pek sık görülür. LPG takılmışları performanslarında iddiasızlaştırılmıştır. Bagajları da neredeyse yarıya düşmüştür. Çukuru kasisi pek sevmez hatta abartır amortisörü yokmuş gibi davranır geçerken. Çürük bir araba değildir aksine çok da kaliteli ve dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Tabiki bakımlı ve güzel kullanıldığı sürece senelerce idare edebilir. Kısacası artıları ve eksileriyle eğer iyisi elinize geçerse aracınızla aranızda tatlı bir bağ kurabileceğiniz karakteristik şirin bir araçtır. En azından gözünüze diğer araçlar gibi robot gibi bir makine gibi görünmez. Artıları ve eksileriyle bence böyle bir şey Peugeot 307Smile
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci)
*Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı)
*Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmethannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 09:06
merabalar,
benimde alalı iki ay oldu 2004  307 xt. aslında tereddüt etmiştim alırken.
alır almaz bakımlarını yaptırdım. lpg yok. orjinal 35 binde araç
Allah a şükür iki aydır hiç problem yaşamadım.
çok konforlu ve rahat. peuegot araçlardaki özellikli bi araç almak için
en az 10 bin daha fazla vermek gereklidir.
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 10:30
Orjinalini yazan: mhakan71 mhakan71 Yazdı:

307 eksileri:

1-Ön takım çok naziktir z rotları sık sık bozulur
2-307 niz varsa önden gelen tıkırtılara alışmanız gerekir
3-Arka süspansiyonlar çok serttir
4-sinyal kolu sola atar çabuk bozulur
5-Ön farlar güneşten dolayı zamanla sararır
6-Lpg lilerde antipollition faulty hatası alırsınız arıza lambası yanar silersin gene yanar
7-100.000 km den sonra sık sık sorun yaratır

artılar:
1-Geniş arabadır çok seversin
2-Bu arabaya alışınca başka araba seni mutlu etmez
3-Uzun yolda yormaz
4-İçinde kendini güvende hissedersin

kısacası huysuz bir kadın gibi, ne kadar şikayet etsende yine seversin

işte peugeot 307 arz ederim arkadaşlar....

aynen dediğin gibi hocam çok tatlı bir araba ama çokta huysuz arabamı seviyorum inatla bineceğim :)))
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 10:38
Orjinalini yazan: freeboy85 freeboy85 Yazdı:

merhabalar,foruma yeni katıldım bende 307 mi babamdan aldım babamda lpg ustasıdır aracıma taktığı bir çip vasıtasıyla gazla kullanımda yakıt göstergesi düşmekte fakat aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda benzin göstergesi olması gereken yere geri geliyor.

hocam o dediğin çip 75-150 tl arası ben şahsen taktırmadım çünkü yarım deponun üzerinde olursa gerek kalmıyor ama paylaşman çok güzel belki bazı arkadaşlar taktırmak isteyebilir.teşekkürler
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 10:44
Orjinalini yazan: SpEEdy SpEEdy Yazdı:

Uzun boylular çok rahat edebilir. İç hacmi göründüğünde de geniştir. Koltuğu istediğiniz gibi ayarlayıp sonra da arkanıza siz bile rahatça oturabilirsiniz. Sportif çizgilerinden dolayı tuning ve aksesuara(tabiki yakışan) çok uyumludur. Ne taksanız sünger gibi çeker benimser =) dizel 1.6 ları çok seridir. Virajlarda da çok yatmaz spor sert süspansiyonları uzun yolda iyidir yol tutuşuna da çok katkısı vardır ama biraz konfor sıkıntısı verebilir alışmak lazım. İlk zamanlar bindiğinizde daha büyük bir araçtaymışsınız hissi verir. Yüksek hızları pek belli etmez 130'dan sonra biraz hızlı gittiğinizi anlarsınız. Sanırım bunda panoramik camın etkisi büyük. 1.4 leri kasayı pek çekmez bu yüzden de biraz fazla yakar. Makyajlı kasalarda bilgisayarın gereksiz hata vermelerini nerdeyse hiç görmezsiniz. Ben daha görmedim. Aracınıza birşey yapmak isterseniz sanki Peugeotcular bunu sizden önce düşünmüşlerde yerini hazırlamışlar gibi gelir. Ortalığı dağıtma al şuraya tak işte bak yaptık yerini oraya'' diyorlar gibi gelmiştir bana hep =) Az yakıtla tahmin edemeyeceğiniz kadar yol gidersiniz tabiki doğru kullanımla.(30tl mazotla 115km. ş.içi gibi). Donanım, aksesuar ve güvenlik ekipmanları aynı segmentteki rakiplerinden daha fazladır ve daha ucuz fiyata standart donanımdadır. Köye dağ bayıra gelmez tam bir asfalt aracıdır. Ama caddece istediğiniz kadar sıkıştırın spor kullanın uyum sağlar size. Temiz ve özenli kullanmış birisinden alıp aynı şekilde kullanıldığı sürece şımarık çocuk gibi sürekli problem çıkarmaz. Görünüşü kediye benzer bü yüzden dönüp dönüp tekrar bakarsınız park edince. Uysaldır yolda ama sinirlenince aslan kesilir. Koltuklarının yan yükseltileri çabuk deforme olur. İçerde bazen çıtırtı tıkırtı plastik sesleri duyarsınız yerini bulamazsınız. Çünkü Peugeot bu konuda biraz fazla plastikseverdir. Plastik olmaması gereken yerleri bile plastik yapar. Kapılarında izolasyon eksikliği vardır. Hoparlörleri özellikle arka kapılardakiler basslı müzik dinliyorsanız yetersizdir. Aracın önü hiç arkası pek görünmediğinden tamponlarında özellikle köşelerde çizik desenleri pek yaygındır. Yakın rakibiniz genelde hep focuscular ve golfcüler olur. Aynı modeldeki bunları hatta sınıfınızın üstündeki araçları da bazen kolayca alt edebilirsiniz. Dizellerinde yağ kaçağı pek sık görülür. LPG takılmışları performanslarında iddiasızlaştırılmıştır. Bagajları da neredeyse yarıya düşmüştür. Çukuru kasisi pek sevmez hatta abartır amortisörü yokmuş gibi davranır geçerken. Çürük bir araba değildir aksine çok da kaliteli ve dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Tabiki bakımlı ve güzel kullanıldığı sürece senelerce idare edebilir. Kısacası artıları ve eksileriyle eğer iyisi elinize geçerse aracınızla aranızda tatlı bir bağ kurabileceğiniz karakteristik şirin bir araçtır. En azından gözünüze diğer araçlar gibi robot gibi bir makine gibi görünmez. Artıları ve eksileriyle bence böyle bir şey Peugeot 307Smile

hocam sanki sürükleyici bir roman okudum ne kadar güzel yorumlamışsın diline sağlık artısıyla eksisiyle çok iyi bir yorum olmuş
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
hakan574 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı hakan574 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 10:48
Orjinalini yazan: scorpion_enis scorpion_enis Yazdı:

dediğiniz dogru fakat 5-10 tl ile tekrar yerine gelmiyor ibre. en az 30 tl lik almanız gerekiyor ozaman ibre olması gereken yere geliyor.

haklısın hocam depoyu yazmayı unutmusum depo yarım deponun üzerindeyken.ama ben çok sık aldığım için pek farkında olmamışım.düzeltme için teşekkür edrim
TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 12:10
bence 307 hıc te sorun yaratacak bır arac degıl benım ıkıncı 307 im bunuda satarsam yıne 307 sunroof lusunu alacam arıza sebepleri tamamıyle kullanıcıya baglıyorum adam yagın nerden konulacagını dahı bılmıyor birde milletin agzı alışmış 307 alma cok sorun cıkarıyo dıyolar. peki hic kullanmayı bırak icine bindinmi diyorum yok. ama öyle dediler diyo:) kulaktan duyma şeylere inanmamak lazım .birde ustayı iyi seçmek lazım.birde arızalı bir 307 var mavı renkte arkasına yazmış ayda şukadar arıza yapmiş diye o resmede uyuz oluyorum nasıl kalkar o resım acaba :)arabamı kötülüyor arkadaş.formu okuyup 307 alacak olanlarda varsa alsınlar aslanlar gibi binsinler saygılar....
peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmethannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2014 Saat 12:20
Orjinalini yazan: muro_60 muro_60 Yazdı:

bence 307 hıc te sorun yaratacak bır arac degıl benım ıkıncı 307 im bunuda satarsam yıne 307 sunroof lusunu alacam arıza sebepleri tamamıyle kullanıcıya baglıyorum adam yagın nerden konulacagını dahı bılmıyor birde milletin agzı alışmış 307 alma cok sorun cıkarıyo dıyolar. peki hic kullanmayı bırak icine bindinmi diyorum yok. ama öyle dediler diyo:) kulaktan duyma şeylere inanmamak lazım .birde ustayı iyi seçmek lazım.birde arızalı bir 307 var mavı renkte arkasına yazmış ayda şukadar arıza yapmiş diye o resmede uyuz oluyorum nasıl kalkar o resım acaba :)arabamı kötülüyor arkadaş.formu okuyup 307 alacak olanlarda varsa alsınlar aslanlar gibi binsinler saygılar....

sana yerden göğe kadar katılıyorum dostum.
ben de 2 ay önce aldım 307 yi.
inan çevremdeki herkes alma dedi. alma diyenlerin hiçbiri peuegot kullanıcısı değil.
sadece bi arkadaşda 206 vardı ona sordum.
lafa bakma abi dedi. senin dediğin gibi onlar peuegot kullanmayanlar dedi.
 bende kimsenin lafına bakmadan aldım ve çok memnunum. tek sorunum cd changer ın çalışmaması.
onuda kaset adaptörü alarak çözdüm 10 tl ye  Smile 
telefonumdaki müzikleri bile dinliyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 72 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 296 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107314 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1447 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 2998 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9136 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8527 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 787 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 755 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1546 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55306 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 296 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1116 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 1862 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 256 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2311 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 566 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 1767 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15911 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English