![]() |
|
307 BİLİNMEYENLERİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 17:28 |
|
MERHABA ARKADAŞLAR BU KONUYU AÇMAMDAKİ SEBEP 307 KULLANICILARININ BİLMEDİĞİ İLERDE KARŞILAŞABİLECEĞİ SORUNLAR OLUMSUZLUKLAR HAKKINDA HERKESİ BİLGİLENDİRMEK, SORUNLARA ÖNCEDEN MÜDAHALE ETMEK.PERFORMANS ARTIRMAK VE MODİFİYE İLE İLGİLİ BİLGİ YAPLAŞIMI.YANİ KISACASI 307 İLE İLGİLİ HERŞEY...
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bilgileri bekliyoruz o zaman
![]() |
||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
||
![]() |
||
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
İLK YORUMDA BENDEN GELSİN 307 LER LPG SİSTEMLERİ İLE UYUMSUZ GİBİ GÖRÜNSE BİLE ASLINDA PERFORMANS OLARAK ÇOK UYUMLU. LPG TANKI BOŞALDIKÇA BENZİN İBRESİDE DÜŞÜYOR AMA 5 TL LİK BİLE BENZİN ALINCA TEKRAR OLMASI GEREKEN YERE GELİYOR.
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Ek olarak depoyu yarım deponun üzerinde tutarsanız, gösterge sıfıra düştükten sonra, tekrar normal haline dönüyor, yarım depodan fazla olan gerçek yakıtı gösteriyor. |
||
![]() |
||
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
|
dediğiniz dogru fakat 5-10 tl ile tekrar yerine gelmiyor ibre. en az 30 tl lik almanız gerekiyor ozaman ibre olması gereken yere geliyor.
|
||
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
||
![]() |
||
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
|
307 eksileri: 2-307 niz varsa önden gelen tıkırtılara alışmanız gerekir 3-Arka süspansiyonlar çok serttir 4-sinyal kolu sola atar çabuk bozulur 5-Ön farlar güneşten dolayı zamanla sararır 6-Lpg lilerde antipollition faulty hatası alırsınız arıza lambası yanar silersin gene yanar 7-100.000 km den sonra sık sık sorun yaratır artılar: 1-Geniş arabadır çok seversin 2-Bu arabaya alışınca başka araba seni mutlu etmez 3-Uzun yolda yormaz 4-İçinde kendini güvende hissedersin 5-Çok sorun çıkarmasına rağmen inatla yaptırır ama yine çok seversin kısacası huysuz bir kadın gibi, ne kadar şikayet etsende yine seversin işte peugeot 307 arz ederim arkadaşlar....
|
||
![]() |
||
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
|
5-Çok sorun çıkarmasına rağmen inatla yaptırır ama yine çok seversin
bu tam benlik yorum olmuş inatla devam ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
antipolition fault hatasının ben taaaa
|
||
![]() |
||
jackal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2012 Konum: ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
|
arkadaşlar ben bu antipollition faulty hatasını cok sık alıyordum daha sonra arastırmalarımım tamamen lpg ustalarının bizleri kandırmasından kaynaklanıyor neymiş lpg yi tanımıyor falan filen
arızaya baktığımızda ya zengin karısım ya fakir yada oksijen sensörü aracda uzun dönem yakıt zamanı diye bişey var bu -25 ve +25 arası gider gelir -25 zengin +25 fakir bunuda cözmenin tek yolu güzel bi lpg ayarı benim aracda suan 1000 km den beri yanmıyor . benim inandıgım bu aynı sorun opel vectra aracımdada vardı o arızayıda böyle cözdük yaklasık 2 sene bindim yanmadı herkeze iyi geceler lpg ayarını ben yapıyorum tek sorunum bazen stop etmesiydi oda lpg tesisatından cıktı aküden alınan kablo soyulmus şase yapıyormus ustanın dediği
Düzenleyen jackal67 - 21 Mayıs 2014 Saat 23:31 |
||
2014 partner tepee
|
||
![]() |
||
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
antipollution faulty hatasını eğer dizel araç veriyorsa hava akışmetresi arızalı olduğundan verir bu da ek bilgi 200 300 400 tl sıkışmış anlamına gelir yerine göre :)
|
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
Çok sorun çıkarmasına katılmıyorum. Ben şuan 2. 307'me sahibim. Maşallah ben öyle büyük bir sıkıntısını görmedim. Periyodik bakımlarını geciktirmezseniz hiç de öyle problemli bir model değildir. Eski kasalarda sorunların olduğu şüphesizdir o ayrı fakat makyajlı kasalarda sadece dış görünüm değil muhtelif 2000 parça değiştiği için bir çok sıkıntı halledilmiştir. Bu yanlış değerlendirme çok sık yapılıyor. Eski kasanın günahını yeni kasa çekiyor. İmaj bu yüzden biraz zarar görüyor. Değerlendirirken 307 alacak olan kullanıcılar biraz daha üzerine koyup mutlaka makyajlı kasayı tercih etmeleri gerekir. Ben çevreme hep bunu tavsiye ediyorum.
|
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
freeboy85 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2014 Konum: diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı freeboy85
|
merhabalar,foruma yeni katıldım bende 307 mi babamdan aldım babamda lpg ustasıdır aracıma taktığı bir çip vasıtasıyla gazla kullanımda yakıt göstergesi düşmekte fakat aracı stop edip tekrar çalıştırdığımda benzin göstergesi olması gereken yere geri geliyor.
|
||
![]() |
||
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
|
Uzun boylular çok rahat edebilir. İç hacmi göründüğünde de geniştir. Koltuğu istediğiniz gibi ayarlayıp sonra da arkanıza siz bile rahatça oturabilirsiniz. Sportif çizgilerinden dolayı tuning ve aksesuara(tabiki yakışan) çok uyumludur. Ne taksanız sünger gibi çeker benimser =) dizel 1.6 ları çok seridir. Virajlarda da çok yatmaz spor sert süspansiyonları uzun yolda iyidir yol tutuşuna da çok katkısı vardır ama biraz konfor sıkıntısı verebilir alışmak lazım. İlk zamanlar bindiğinizde daha büyük bir araçtaymışsınız hissi verir. Yüksek hızları pek belli etmez 130'dan sonra biraz hızlı gittiğinizi anlarsınız. Sanırım bunda panoramik camın etkisi büyük. 1.4 leri kasayı pek çekmez bu yüzden de biraz fazla yakar. Makyajlı kasalarda bilgisayarın gereksiz hata vermelerini nerdeyse hiç görmezsiniz. Ben daha görmedim. Aracınıza birşey yapmak isterseniz sanki Peugeotcular bunu sizden önce düşünmüşlerde yerini hazırlamışlar gibi gelir. Ortalığı dağıtma al şuraya tak işte bak yaptık yerini oraya'' diyorlar gibi gelmiştir bana hep =) Az yakıtla tahmin edemeyeceğiniz kadar yol gidersiniz tabiki doğru kullanımla.(30tl mazotla 115km. ş.içi gibi). Donanım, aksesuar ve güvenlik ekipmanları aynı segmentteki rakiplerinden daha fazladır ve daha ucuz fiyata standart donanımdadır. Köye dağ bayıra gelmez tam bir asfalt aracıdır. Ama caddece istediğiniz kadar sıkıştırın spor kullanın uyum sağlar size. Temiz ve özenli kullanmış birisinden alıp aynı şekilde kullanıldığı sürece şımarık çocuk gibi sürekli problem çıkarmaz. Görünüşü kediye benzer bü yüzden dönüp dönüp tekrar bakarsınız park edince. Uysaldır yolda ama sinirlenince aslan kesilir. Koltuklarının yan yükseltileri çabuk deforme olur. İçerde bazen çıtırtı tıkırtı plastik sesleri duyarsınız yerini bulamazsınız. Çünkü Peugeot bu konuda biraz fazla plastikseverdir. Plastik olmaması gereken yerleri bile plastik yapar. Kapılarında izolasyon eksikliği vardır. Hoparlörleri özellikle arka kapılardakiler basslı müzik dinliyorsanız yetersizdir. Aracın önü hiç arkası pek görünmediğinden tamponlarında özellikle köşelerde çizik desenleri pek yaygındır. Yakın rakibiniz genelde hep focuscular ve golfcüler olur. Aynı modeldeki bunları hatta sınıfınızın üstündeki araçları da bazen kolayca alt edebilirsiniz. Dizellerinde yağ kaçağı pek sık görülür. LPG takılmışları performanslarında iddiasızlaştırılmıştır. Bagajları da neredeyse yarıya düşmüştür. Çukuru kasisi pek sevmez hatta abartır amortisörü yokmuş gibi davranır geçerken. Çürük bir araba değildir aksine çok da kaliteli ve dayanıklı olduğunu söyleyebilirim. Tabiki bakımlı ve güzel kullanıldığı sürece senelerce idare edebilir. Kısacası artıları ve eksileriyle eğer iyisi elinize geçerse aracınızla aranızda tatlı bir bağ kurabileceğiniz karakteristik şirin bir araçtır. En azından gözünüze diğer araçlar gibi robot gibi bir makine gibi görünmez. Artıları ve eksileriyle bence böyle bir şey Peugeot 307
![]() |
||
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
||
![]() |
||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
merabalar,
benimde alalı iki ay oldu 2004 307 xt. aslında tereddüt etmiştim alırken. alır almaz bakımlarını yaptırdım. lpg yok. orjinal 35 binde araç Allah a şükür iki aydır hiç problem yaşamadım. çok konforlu ve rahat. peuegot araçlardaki özellikli bi araç almak için en az 10 bin daha fazla vermek gereklidir.
|
||
|
||
![]() |
||
|
aynen dediğin gibi hocam çok tatlı bir araba ama çokta huysuz arabamı seviyorum inatla bineceğim :)))
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
|
hocam o dediğin çip 75-150 tl arası ben şahsen taktırmadım çünkü yarım deponun üzerinde olursa gerek kalmıyor ama paylaşman çok güzel belki bazı arkadaşlar taktırmak isteyebilir.teşekkürler
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
|
hocam sanki sürükleyici bir roman okudum ne kadar güzel yorumlamışsın diline sağlık artısıyla eksisiyle çok iyi bir yorum olmuş
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
|
haklısın hocam depoyu yazmayı unutmusum depo yarım deponun üzerindeyken.ama ben çok sık aldığım için pek farkında olmamışım.düzeltme için teşekkür edrim
|
||
TEŞEKKÜRLER
|
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
bence 307 hıc te sorun yaratacak bır arac degıl benım ıkıncı 307 im bunuda satarsam yıne 307 sunroof lusunu alacam arıza sebepleri tamamıyle kullanıcıya baglıyorum adam yagın nerden konulacagını dahı bılmıyor birde milletin agzı alışmış 307 alma cok sorun cıkarıyo dıyolar. peki hic kullanmayı bırak icine bindinmi diyorum yok. ama öyle dediler diyo:) kulaktan duyma şeylere inanmamak lazım .birde ustayı iyi seçmek lazım.birde arızalı bir 307 var mavı renkte arkasına yazmış ayda şukadar arıza yapmiş diye o resmede uyuz oluyorum nasıl kalkar o resım acaba :)arabamı kötülüyor arkadaş.formu okuyup 307 alacak olanlarda varsa alsınlar aslanlar gibi binsinler saygılar....
|
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
|
sana yerden göğe kadar katılıyorum dostum. ben de 2 ay önce aldım 307 yi. inan çevremdeki herkes alma dedi. alma diyenlerin hiçbiri peuegot kullanıcısı değil. sadece bi arkadaşda 206 vardı ona sordum. lafa bakma abi dedi. senin dediğin gibi onlar peuegot kullanmayanlar dedi. bende kimsenin lafına bakmadan aldım ve çok memnunum. tek sorunum cd changer ın çalışmaması. onuda kaset adaptörü alarak çözdüm 10 tl ye ![]() telefonumdaki müzikleri bile dinliyorum.
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |