![]() |
|
benzin yerine dizel yakit koymak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gsus50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 08:59 |
Dun gece petrole araci benzin almak icin goturdum pompaci benzin yerine mazot koymus allahtan araci calistirmadim icundeki mazotu nasil cekebiliriz usta baya ugrasti benzin pompasini koltugun altindaki yeri sokemedi yardim icin simdiden tesekkurler
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eski usuller hortum sokup çekin ne varsa bi gitsin..depo boşalsın üzerine benzin alın bence sorun olmaz..
kasko varsa çekici hizmetini arayın aracı ustaya götürsün depoyu o boşaltsın buda ikinci fikir Düzenleyen C@GL@R - 21 Mayıs 2014 Saat 09:07 |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
YENİ SİSTEM ARABALARDAN HORTUMLA BENZİNİ ÇEKEMİYORSUNUZ DEPOYA GELMEDEN ARADA SÜZGÜEÇ VAR VE HORTUM ONA TAKILIYOR DEPOYA GİTMİYOR... MAZOTU NE KADAR KOYDU BİLMİYORUM AMA EN GÜZELİ KARIŞIM YAPMAK DİZEL YAKITIN ÜZERİNE FULL BENZİN KOYMAK DAHA İYİ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam resimde gördüğünüz kırmızı okla işaretli yere kalın bir tornavida yaslayıp arkasına çekiçle tıklayın, daha sonra benzin pompasını çıkarıp depoyu boşaltın.
![]() |
|
![]() |
|
gsus50 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Tskler arkadaslar araci biraktim servisden eleman çağırıp yaptiracaklarmis bana haber gelcek mudure de derdimi anlattim hallederiz dediler bakalim isi bitince gidip alcaz araci ama pompayi sokemediler dun baya ugrastilar cekicle falan vura vura sıkışmış abi dedi gelen usta ins acabilirler yaparlar sıkıntı cikmadan
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence olayı benzin istasyonuna yıkın. Ben olsam öyle yapardım. Mesela arabama 97 oktan benzin koymuş çocuk ve ben kabul etmedim 95 oktan parası verdim.
Ne münasebet neden başkasının hatasını ben çekeyim ki?
|
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
+1 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bizim geçen sene 2009 model passat aracımıza mazot koymuşlardı benzin koyacaklarına bütün masrafları yetkili serviste yapıldı benzin istasyonu ödedi
Ek: Bizim aracın motorda kitlendi çok sonradan haberimiz oldu mazot koyuldugundan benzin istasyonu kendi tamircisinde yaptırmak istedi servisi şart koştuk ve yatırdıkda Düzenleyen Burak - 21 Mayıs 2014 Saat 15:07 |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Benzin istasyonunun muduru ilgilendi tamirci cagirip pompayla depodakini cekmisler araci yikamislar 120 liralik da yakit koymuslar bide yakita ilave seyreltici mi temizleyici mi ole bi madde koymuslar benden para cikmadi yine guzel ilgilendiler..
|
|
![]() |
|
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Olması gerekeni yapmışlar.
![]() |
|
SEN GİDERKEN...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
eğer sizden sert bir tepki görmeden olanları öğrendikten sonra yaptılarsa helal olsun sonuçta ilgilenmeyenlerde var uğraştıranlarda rabbim iyilerini karşımıza çıkartsın sizede büyük geçmiş olsun...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Geçmiş olsun .. Sene 2008 , benim scooterım vardı ufacık motor benzinci mazot koymuştu ,resmen suikast bir daha oradan benzin almadım , internette şikayet etmiştim arayıp özür dilediler vs , depo ve karbürütör temizlenmişti .
|
|
![]() |
|
hakan574 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2014 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
aynen katılıyorum hocam dikkat etsinler kardeşim. sadece petrolcüler için değil çalışan herkes biraz daha dikkat etmeli çalıştığı bölümde.
|
|
TEŞEKKÜRLER
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |