![]() |
|
Debriyaj sertleşmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2014 Saat 04:53 |
Slm arkadaşlar.Son günlerde vites geçişleri ağırlaştı ve debriyaj pedalıda baya bi sertleşti.Problem nerden kaynaklanabilir.Arabam 307 1.4 HDİ 2004
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
deiryaj halatı ve/veya şanzıman yağını kontrol ettirin bence.
|
|
![]() |
|
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
Sebebini bilemem ama ben balata ve bilyeleri değiştirince debriyaj yokmuş gibi yumuşadı, 2-3 günde zor alıştım. Balata bayağı yıpranmıştı benim.
|
|
206 1.4 + LPG
|
|
![]() |
|
iso307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
şanzıman yağını motor yağıyla bir yeni değiştirdim.
|
|
ismail307
|
|
![]() |
|
BLACK LION ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı BLACK LION
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Debriyaj sertliği benim de pek hoşuma gitmeyen bir şey gerçi alıştım ama arkdaşımın 2013 Partnerindeki kadar yumuşak olmasını isterdim açıkçası. Fakat bizimkilerde sanırım debriyajda halat yokmuş usta öyle demişti. Bu yüzden yumuşatmak ya da bütün 307lerdeki şu alttaki fazladan boşluk alınamıyormuş.
|
|
BLACK LION
*Peugeot 308 1.6 e-HDI Sportium-2013 (Siyah İnci) *Peugeot 307 1.6 HDI Designtech-2007 (Lav Siyahı) *Peugeot 307 1.6 HDI Comfort-2006 (Obsidien Siyah) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |