![]() |
|
307 dizel motor ğutma sıvısı asgari seviyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukeyta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 Saat 21:52 |
slm arkadaslar...2004 307 1.4 hdi sahibiyim.bugun dizel motor ğutma sıvısı asgari seviyesi sinyali verdi araba...su haznesine bakınca hanede yağ olduğunu gördüm...ne yapabilirim ...önerisi olan var mı ...şimdiden tşk..
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu bir an önce yaptır çünkü ben uzattım ustaya göstermedim ve motoru kaybettim söyleyim rektefiyeye girdi yağ yoktu bende ama su eksiltiyordu araç sürekli senin ünlem işaretiyle aldığın o hatayı ben de sürekli alıyordum ama ustaya bi 3-4 ay geç götürünce motoru kurtaramadık bana 6800 tl ye patladı
|
|
![]() |
|
sukeyta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
Tsk ...hemen goturdum ben ustaya....yag sogutucusundan kaynaklaniyor dedi....yarin bakacak araca
.farkli bir fikri olan soylerse sevinirim... |
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
araç hiç hararet yapmış mıydı yakın zamanda bildiğiniz onu da öğrenebili miyim ?
|
|
![]() |
|
Hic 90 i gecmedi sadece yokus olan bi yerde 80 seviyesine geldi.onun disinda hep70 seviyelerinde
|
|
![]() |
|
Motorda bi yerden kag kacagi var parcayi bulamadik kktcdeyim ben ust kapak sibop contasi bununla alakali bi durum degildir heralde.
|
|
![]() |
|
tamam o zaman benimki gibi değilmiş inşallah kolay bir çözümü vardır kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Tsk
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Ustanın dediği muhtemelen doğru, aynısı forumdan bi arkadaşın aracında da vardı, yağ soğutucusu contalarından soğutma suyuna yağ kaçırıyordu.
|
|
![]() |
|
Tamamen yag sogutucusunu mu degistirdi arkafadin yoksa contayi mi
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yağ soğutucusu komple değişti, tam hatırlamıyorum ama 280 yada 380 liraydı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |