![]() |
|
Çamurluk sinyali ve arka çıta |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2014 Saat 00:23 |
Arkadaşlar genelde pek boş vaktim olmuyor ama yarın boşum. hazır vakit varken arabayı aldığımdan gözüme batan içine su kaçmış yosun bağlamış çamurluk sinyalini değiştireyim diyorum ama kendim yapabilirmiyim söküp takması basitmidir bi bilen tarif edebilirse çok sevinirim.
Birde geçen hafta biri bagajı çıtadan açmaya çalışınca :) az kaldı elinde kalıyordu klipslerinden biri çıktı sanki. şöyle bi aralayıp baktım ama klips içeriden dışarıya takılmış gibi. bi kaportacıyamı gitmek gerek yoksa bagaj kapağının iç tarafındaki plastik kolayca sökülürde oradan klips takılabilirmi ? Biraz karışık oldu galiba ama anladınız siz onu işte :)
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alttaki resim çamurluk sinyali için yardımcı olur, bagaj çıtasını tam hatırlmıyorum arabayı satalı baya oldu ama bagaj plastiğini çekerek çıkarıyorsunuz, çelik klipsler tutuyor.
|
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Sinyali birazdan Denicem Çok teşekkürler Serkan.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
Bugün ikisinide hallettim resim çok yardımcı oldu Allah razı olsun.
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Cümlemizden Hocam.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |