![]() |
|
206 spor yay 3.5 eibach pro kit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2014 Saat 16:39 |
Arkadaşlar Selamın aleyküm 206 1.6 xs aracım var 17 rc jant ve 205 40 17 lastik var eibach 3.5 cm prokit yay buldum kullanan arkadaşlar varmı sitede yeterli olurmu indirmek için tamamen yerle bir olmasına gerek yok çamurluk ve lastik arası 2-3 parmak mesafe kalsa yeter benim için şuan çok yüksek kafa girer o boşluğa yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence yeterli olur Hocam, daha fazlası konforu iyice bozar.
|
|
![]() |
|
06emre ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
teşekkürler cevabınız için haklısın zaten lastiklerden bile konfor kaybı oldu bide yay eklenince daha kötü olcak ozaman 3.5 yeterli olur saolun |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hocam bende orjinal 206 vardı, alan arkadaş 5 cm yay ve 17 rc jant taktı 10 km civarı kullandım zaten çok iyi olmayan konfor iyice bitmişti, görünüş olarak 10 numara ama malesef konfor bitiyor.
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende bu konuyla alakalı yeni bir konu açacaktım ancak çöplük olmasın diye buraya devam edeyim :) 06emre adaşım hakkını helal et öncelikle..
Benim Karadavut malum orjinal yüksekliğinde, sizce nasıl bir marka yay güzel olur ve kaç cm? ayrıca arka torsiyondan ne kadar düşürtmem gerekiyor? (arkaya yeri geldiğinde 3-4 kişi binebiliyor)
![]() |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Helal olsun ne demek bende senin gibi aynı sıkıntıdaym ama eibach çok önerilmiş eibach 3.5 pro kit aldm 1 hafta içinde taktırcam beğenirsem sanada tavsiye ederim arkalara 1 diş indirmek yeterli olur bence fazlası zarar
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
preadator06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı preadator06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
06emre kardeşim bendede 5cm eibach var ama aracı satıcam için takmadım araç 106 1.4 xr yayları ve torsiyonu yapan yeri beğenirsen bende oraya gidip taktırıyım düşüncelerini burda paylasırsan sevinirim...kolay gelsin
|
|
106 XR
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |