![]() |
|
Satılık 106 quick yawruAslan 11.01.2016 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2014 Saat 15:09 |
Cümleten selamun aleyküm
aracımı satmaya karar verdim nasipse 6-7 ay sonra evimize yeni bir birey katılacak bende bu süre zarfında aracı değiştirmeyi düşünüyorum rabbim utandırmasın aracım hakkında forumda takılanlar az çok bilgi sahibi keyfi olarak kapıda duran çok nadir bindigim ama gözümden bile sakındıgım yawruAslanımı satmak durumundayım daha sonra nasipse 6. ay gibi 207 dizele geçmeyi düşünüyorum araç ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen whatsap yada telefondan ulaşabilirler herkese teşekkür ediyorum kıymet bilen deger bilen biri alsın diye ugrasıyorum geçen satılıga çıkarttıgımdada sinirimi bozdular bende ilanı kaldırdım şuanda teklifler çok lakin çingene işi sevmiyorum lütfen pazarlık isteyenler araç başında pazarlık etsin yok tesisatını sök yok aynalarını al yok jantlarını çıkar şukadara ver bukadara ver gibi saçma teklifler olmasın ben gırtlaga kadar dolu araba veriyorum masrafsız bakımlı zorlanmamış bunlara dikkat edin lütfen her araç için söylüyorum gidip aracı görün resimlerde çiçek olan araba yanına gidince çöp çıkıyor ben bunu aracımı alırken çok yaşadım aracı görmeden pazarlık etmeyin karar vermeyin aracın forumda ki konusunun linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=34055&title=ofkeli-ufaklik-yawruaslan-karlar-altinda-gunce İlan no : 258836326 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-yawruaslan-2000-klimali-temiz-258836326/detay/ Düzenleyen yawruaslan - 11 Ocak 2016 Saat 14:34 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
hayırlı olsun, dısardan bakımlı ve temiz duruyor, acelen yoksa bu fiyatlara satabilirsin zaten. temiz arabanın yuksek rakam oldugu gibi o arabanın hakkını verebilecek alıcısı da vardır.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() Düzenleyen kuscu38 - 07 Mayıs 2014 Saat 15:33 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 bin devir uzerinde vites bile attırmam garajda yatıyor bendeki hastalık
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
HAYIRLI SATIŞLAR OLSUN ..
İYİ MAL İYİ PARA DEMEKTİR...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi mal= iyi para
umarım istediğin fiyata satarsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
teşekkür ederim acelem yok biniyorum seviyorum ya zaten dedigim gibi yatıyor aslan bazen yazlıga mazlıga kacarken kullanıyorum bazende hafta sonu :) aracım bakımlı yeri geldi kışın 10 15 gün marşa basmadıgım oldu ama tek marşta çalıştı çalışırken devir düşmesi yükselmesi vs hiç bi sıkıntısı yok
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
hayırlısı olsun forumdan 106 lar azalıyo yine.Şunların hepsini bi yanyana getiremedik :(
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
hayırlı satışlar
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
teşekkürler
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
dostum, linkteki ilana, istedigi paraya bak ve kendi ilanını güncelle 16 dan aşağı verme bence..
![]() http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ilgi-gormek-isteyenleree-genclerin-ilgi-odagi-164624092/detay |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
aman yarabbim cidden manyak bi ilgi görürsün bunu alırsan herkes ne içtiğini merak eder
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Düzenleyen yawruaslan - 06 Ocak 2016 Saat 10:10 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
kirlilik yaratmamak adına yeni konu açmıyorum günceldir
Düzenleyen yawruaslan - 11 Ocak 2016 Saat 14:23 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
hayırlı satışlar
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
HAYIRLISI OLSUN BİZDE 2 AY SONRA 3 KİŞİ OLUCAZ AMA BEN ARABAMI SATMAYA KIYAMIYORUM
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin abi al benden de okadar ama yapacak bişey yok artık iyice küçük gelir bende çok seviyorum biliyorsun ama elden bişey gelmiyor saglık olsun
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
teşekkürler
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
SORMA YAYLARI SÖKTÜM YÜKSELTTİM DÜZ BORUYU ORJİNALLE DEĞİŞTİRDİM HKS SÖKTÜM TESİSATI ÇIKARTTIM FAR STOP ORJİNAL OLDU BİLDİĞİN ORJİNAL OLDU .. EMEKLİ ARABASI GİBİ BİNİYORUM ... ![]() ![]() ![]() |
|
SHQIPTAR
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |