![]() |
|
307 kumanda pili 3 günde bitiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2014 Saat 20:43 |
||
mrb arkadaşlar 307 2001 aracımın kumandası pilini değiştirdikten 3 gün sora bitiyor bir sürü anahtarcı gezdim sağlam diyorlar servis uğraşmıyor 350 yeni anahtar diyor yok bi ucuz çaresi
|
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
kardeşim bendede aynı sorun var. kumandamı kullanamıyorum şuan. bi anahtarcıya götürdüm 1 hafta çalıştı yine iptal. butonlarında kısa devre varmış o yuzden pili bitiriyor dedi. servis 200 tl orjinal anahtar dedi. bende sıkıldım şimdi anahtarla açıp kapıyorum kapıları.
|
|||
![]() |
|||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
orjinalden ne kadar çıkmak istersiniz bilmem ama başka bi sustalı anahtar yaptırıp kurtulun bence. yada problem devredeyse elektronikçiler çözebilir. kullanamadıktan sonra orjinal kumandanın bi esprisi yok bence..
|
|||
206 xt 1,6
|
|||
![]() |
|||
rzsrht ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
||
aklımdaki o kardeşim şuanda. sustalıya çevirttirip devreyi de sağlam bi elektronikçiye baktırmak. camlarımı anahtarımla kapatmayı özledim
![]() |
|||
![]() |
|||
akantek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2013 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
||
![]() |
|||
206 xt 1,6
|
|||
![]() |
|||
sabri_23 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 56 |
||
internetten bakıyom çoktantır maslak sanayide biri aradım çip mip yanmıştır diyo olursa 110 tl olmassa yenisi 250 tl nasıl iş kardeşim bu yaw
![]() |
|||
![]() |
|||
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
saglam bi elektronikciye git...ozel ilacla cipini ve devreleri temizleyip sana versin...bende de ayni sorun vardi 10liraya hallettim gecen ay
|
|||
![]() |
|||
||
gezecez artık kapı kapı ne yapalım |
|||
![]() |
|||
||
ben istanbuldayım varmı tavsiye edecegin bi yer |
|||
![]() |
|||
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
||
Kartal sanayide İsmail usta var... İşinin ehli bir elektronikçi....
|
|||
![]() |
|||
||
esenyurtta oturuyom uzak ama yolum düşerse bakarım saolasın |
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
merhaba, elimde sıfır orjinal çipli 307 anahtar var, isterseniz yardımcı olabilirim.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
||
2001 model kardeşim benimkine uyar mı? uyarsa ne kadar diyosun fiyatı için?
|
|||
![]() |
|||
scorpions_64 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 275 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
evet uyar. normalde 175 TL diyorum ama bu site için 150 TL ye bırakırım. kendim 200 TL ye almıştım zararına veriyorum inanın. ptt kapıda ödeme sistemi vs. ile gönderebilirim.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
||
arabaya nasıl senktonize edecez basit arabaya tanıtmak kim yapar kaça yapar |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpions_64
||
valla basit bit pp2000 makine aracılığında yada araca uygun profesyonel arıza tespit cihazları yapılıyor diye biliyorum.
|
|||
206 gti 2.0 2000
|
|||
![]() |
|||
65serdal58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 65serdal58
||
ben sivastayım:)
|
|||
![]() |
|||
||
iyimiş :)
|
|||
![]() |
|||
mehmethannn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmethannn
||
sivasın neresi toprağım. sivasda kime baktırıyosun arabanı, bende bi problem yok araçta ama yinede usta ismi olsun aklımızda. ben suşehrindeyim.
|
|||
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |