![]() |
|
Arkdaşlar bana araç hakkında bilgi verin acil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 Saat 16:00 |
Arkdaşlar bana araç hakkında bilgi verin acil pejo 206 aracımı kısmetse yarın satacağım cruze hakkında kesin bilgi istiyorum lütfen yardım edin
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
cruze hangi kasası kısamı uzunmu otomatikmi düzmü ... seri bir araba degildir çok yakar
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cruze fiyatına 2009 falan focus alabilirsin. Hem konuda cruzeden üstündür.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
ne alınabilir peki arkadaşlar 25-26-27 ye biraz geniş olsun istiyorum artık
|
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ben 308 derim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
Alper134 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 109 |
çok yakıyor yaktığı kadarda gitmiyor..
Fiyat limitiniz nedir bilmiyorum ama sanırım 30 bin tl civarlarında bakıyorsunuz.. Focus ve 308 düşünebilirsiniz bu fiyatlarda hatta 308 in dizelini bulabilirsiniz. Focusun otomatik olanlarına yanaşmayın sadece düzlerine bakabilrisiniz. Cruze önermiyorum ben..
|
|
https://www.facebook.com/icantdothatyet
Alper Arslan |
|
![]() |
|
alla alla her mahallede bir cruze görüyoruz millet neden alıyor bu araçları :) tavsiyyi dinliyorum focuslara bakayım
|
|
![]() |
|
emrepunar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrepunar
bir bilgide ben ekleyim cruizlere lpg takılmıyor takılsa bile çok fazla motor arazısı yapıyor. saden yakıtı herkez biliyor çok yaktıgını.
|
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
ben 407 mi almadan önce cruze u çok araştırdım ve vazgeçtim... duruşu görünümü çok güzel bir araç ancak kullananlar aracın hantallığından çok şikayetçi... avrupa pazarından çekiliyor ama parça sıkıntısı yaşamazsınız öyle bir durum yok... yakıt konusunda da korkunç rakamlar söyleyenler var... ayrıca 2012 modelden aşağısı 112 hp üstü 120 hp ama ikiside çok hantal deniyor... tabi bu eksileri fiyat avantajı olarak geri dönüyor tercih sizin çöpe atılacak bir araçta değil...
edit: eski aracım olan 1,3 dizel linea tavsiye ederim... Düzenleyen mistercasper - 05 Mayıs 2014 Saat 19:00 |
|
![]() |
|
sorun sadece hantallıksa dert değil şuan bindiğimiz araçta 206 yani 20 bine anlaştım üzerine 7-8 verilerek alınmayacak kadar kötü bir araçmı arkadaşlar..2009-2010 lpg li 30-50 bn km arası buldum birkaçtane..neden almayım geçerli bir sebep varmı ben bindim bana çok büyük masraflar açtı mahvolldum öldüm bittim diyen yoksa sanırım mantıklı gleiyor şimdilik..
|
|
![]() |
|
cool ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Sakın alma!!!
Bir tanıdığım 2010 model LPG li düşük km li otomatiğini aldı. Bende kullandım beş para etmez şekil şemal iç dizayn on numara ama yakıt çok, araba bildiğin gitmiyor gidemeyince kendi kendine vites düşürüyor falan. Ha diceksinki otomatik almıcam Hiçbi türlü alma :) Arabayı 29000e aldı 3ay kadar kullandıktan sonra, motor kurum yapmış demişler 4500 tl para harcadı yine olmadı araba yine aynı. bikaç gün önce 23000e sattı toyota aldı. Nacizane bildiklerimi aktarayım dedim, Bence uzak durulması gereken bi araba.
|
|
Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa Orada güneş batıyor demektir.
|
|
![]() |
|
semus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2012 Konum: muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 253 |
2006 2007 honda civic öneririm ayrıca 32 33 e cıkabilirsen golf 5 derim
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bulaşma sakın
istersen eniştemin focus satılık ilgilenirsen telini atayım konuş |
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
benzinlisi çok yakar dizeline laf etmem lakin alınmasına gerek olmayan bir araç başka arabalar bulunabilinir bence
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
308'i 28 -30 gibi civarlarda boşu yada kazalısını buluruz diye biliyorum ama 407 'de en temizini bulursun arkadaşım bence güzel ve konforluda bi araç cruze on basar konforda ve performansta...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
yakıt fazla şehir içi zayıf uzun yolda kaslı ama chevrolet fabrikasının kapandığından haberin varmı birde sürekli arıza ışıgı yakan bi araç sebebi ise çözülmedi sıfır aldı tanııdıgım bırı her ay servis ama değişen bişey yoktu :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Brk44 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: Güngören/İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 270 |
bu arada piyasası yok satılabilir bi arac olmadıgından alınabilir bi araç değil benim düşüncem..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
jimmy2008 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2014 Konum: alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jimmy2008
bencede uzak durulması gereken bir araba benim komşumda aldı hemde kredi çekerek 2 ay sonra bir baktım ki satılık yazısını asmış hayırdır dedim YOK abi bu arabadan bir cacık olmaz dedi VALLA ne yalan söyleyim bende düşünüyordum benide vazgeçirdi
![]() |
|
![]() |
|
arkadaşlar 207 var birtane gmüş gri 2006 model dizel trendy model 108 bn km orijinal...hata boya yokmuş tamamen orijinal saihibinden bu aracınn ederi nedir? 24750 demiş ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |