![]() |
|
206 Bagaj Aydınlatması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2014 Saat 14:41 |
Bagaj aydınlatmam yetersiz kalıyor arkadaşlar. İnternette gördüğüm led ler ile aydınlatma yapmak istiyorum. 2 sorum var ama bagajdaki aydınlatmadan kablo çekebilirmiyim? Çekersem çalışırmı sigorta atması v.s sorunu olurmu?
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 hafta önce bagaj aydınlatmam yetersiz diye led alıp orjinal aydınlatmanın oraya bağlayarak bagajın sağ ve sol tarafına led montajını yaptım herhangi bi sigorta atması vs olmaz.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Mbiwa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2014 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tam aradığım kişi sensin o zaman ledler yapıstırmalımı alt tarafı birde?
Hiç denemediğimden nasıl bağlanıyor orjinal aydınlatmaya bagajı açtıgın gibi yanıyormu birde?
|
|
![]() |
|
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Çift taraflı bantla yapışkanlı oluyo ve orjinal aydınlatmadan elektriği aldığın için bagajı açtın mı yanıyor ve kapattığındada direk kapanıyor.
|
|
|
|
![]() |
|
Saol dostum bende bunu merak ediyordum o şekilde yaparım artık
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
rica ederim bişey değil.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Led döşeyeceğine bagaj ampulune photonun uygun çoklu led ampullerini deneyebilirsin ben parklara aldım 9lu fiyatı biraz çok gelebilir ama inanın gece herkes kısa xenon sanıyor. ,
gündüzde gündüz farı gibi :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |