![]() |
|
ÇİFT AĞIZ EGZOZ UCU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2014 Saat 16:04 |
peugeot 206 feeline var arkadaşlar bi türlü uyumlu çift ağız egzoz bulamadım rc 'ye benzer nerden bulabilirim ?
Düzenleyen D.EAGLE - 01 Mayıs 2014 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
Ert.Kckrk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ert.Kckrk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende çok aradım bi türlü bulamadım . Sonunda bu gün gittim çift ağız aldım tamponu kestirdim takıldı . Ama egzoscunun amatörüne denk geldim egzos ucu aşyağı bakıyo ve araba çok kötü bi görüntü oldu .
|
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
fotodaki gibi yapabilirsin
tahmini çapı 4cm falan 2 tane alıp yanyana koyup çift kafalı yapabilrsin ben oyle yapmıştım ![]() |
|
![]() |
|
D.EAGLE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2013 Konum: UŞAK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
tlp usta ayrıntılı bi yazsan şunu ya nerden bulabılırım nette varmı ?
|
|
PUG 206 FELİNE 1.4 ReD'eViL
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tampona carpıp ses cıkarıyormu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |