![]() |
|
Bugün sorunlar başladı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2014 Saat 23:10 |
Herkese merhaba benim hikayemi yazayım sizelere :)
2000 model 206 1.4 otomatik vites 180.105 km de ben aldığımda 178 bindeydi aldığım günden beri 2 haftadadır yani gezdim dolaştım hiç inmedim desem yeridir ![]() Bugün yine gezmeye çıktım bi ara durdum sonra tekrar hareket edince * ve S ışıklarının sırayla yanıp söndüğünü gördüm çekişte hızında felan bi sorun yok ama bu forumda okuduklarıma göre arıza benide buldu. Sonra eve geri döndüm aracın kaputu açtım motorun üstünde olan bi borunun kopmak üzere olduğunu farkettim bantla sardım pazartesi yenisini alıp takarım neyse baktım ek bişi yok gibiydi sonra anahtarı takıp kontağı açtığımda * ve s ışıkları daha çalıştırmadan yanıp sönmeye başlıyorlar birde sarı bir pervaneli ışık yanıyor aracı çalıştırınca o sarı ışık sönüyor km gösteren ekranda kontak açılınca ingiliz anahtarı çıkıyor 10 dan geriye sayıyor. Hız ibresi arada tutukluk yapıyordu şimdi oda yukseliyor düşüyor kafayı yedi yani oh ne güzel bütün arızalar bu kadar dedim indim kumandadan düğmeye bastım kilitliyor kapılar 2 saniye sonra geri açılıyor ne kadar uğrasştım tüm kapıları tek tek kontrol ettim ama yinede kitlenmiyor evin otoparkında kapılar açık kaldı şu anda. ![]() Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. |
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aküyü söküp kapıları manuel bir biçimde kitleyin ve en yakın ustayı çağırın... demekten başka bir şey düşünemedim açıkçası... çok geçmiş olsun
![]() |
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
newlook45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı newlook45
vallaha ne diyceğimi bilemedim geçmiş olsun umarım ufak tefek işçilikle atlatırsınız
|
|
2003 206 and 2014 polo (Tr'de tek donanımda )
|
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
* s arasında yanıp sonuyorsa sanırım otomatık sanjumanda problemvar demek mış selonoit denilen parca değişmeliymiş
ingiliz anattarı olayı bakım yaklastığını veya geldiğini hatırlatır-sarı pervanenın sonmesi normal arıza ısıgıdır beyin arıza kod aldıladıgında o ışık yanar ve arıza giderilene kadar sonmez hız ıbreidedğin devir ibresi mıdır 1 2 3 4 5 6 yazan mı 10 20 30 40 yazanmı ? rolentı ise gaz kelebeğinitemızlet duzelir rolentı düzenleyicimotorude temızlet veya değiştir düzelir benden bukadar :)
|
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
gemlikli_55 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2014 Konum: bursa / gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gemlikli_55
kapılarda bence swic arızası var bırı kapandığını algılamıyor ve biriacık kaldığı içinde hepsikıtlenmıyo olabilir bu bir varsayımdır:)
resimimi bekliyorummmmm :) |
|
2000 1.4 XR AUTO
|
|
![]() |
|
Foxfire ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 177 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasıl yani kısa devre aküyü nasıl sökecem nerden anladınız ![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
artı kutubu sökmenız yeterlı elektronık arza olduğu ıçın çoğu aküyü devre dışı bırakmanızda fayda var bır surelığıne daha sonra gereken neyse yaparsınız çok geçmiş olsun...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
hocam ilk mesajda söylediğim gibi sök aküyü kapıları manuel kitle ve usta gelene kadar elleme... Tecrübeyle sabittir !
![]() |
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
yani kapılar kitleniyor sonra kendiliğinden geri açılıyor bsi nedir |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
. BSİ. motor beyniyle alakalı bir mevzu hocam soylediklerimi dikkate alıp usta gelene kadar dokunma, sadece akuyu sök kapıları anahtarla manuel kitle tamamdır.
|
|
*206 1.4 HDI Van*
|
![]() |
|
Durum bu kadar ciddimi yahu
![]() |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
geçmiş olsun sorunun ne olduğunu merak ettim. Sebebini öğrendiğinizde paylaşırsanız sevinirim.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Aynen geçmiş olsun sorunla ilgili bizi bilgilendirin lütfen.
|
|
![]() |
|
Dün soktum kutup başını sabah taktım sanayiye gittim her yer kapalıydı eve geri geldim şimdi bi sorun yok kapılar ile ilgili ama s ve kar ışığı yanıp sönüyor pazartesi yetkili servise sorayım en iyisi ücretsiz arıza tespit yapıyormuş diye duydum aracın gitmesinde vites geçişinde ve çekiş te bi sorun yok ama o ışıklar kafama takıldı ınş büyük bi sorun yoktur
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Yetkili servis ücretsiz mi Ariza bakimi yapıyor?öyle bisey var mi?
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
kampanyadır büyük ihtimalle
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ben sordum bakarız ufak çaplı tel kopması küçük kablo değişmesi falan ücret almıyoruz dedi belki balık geldi diye demişlerdir sabah 08:30 da gideceğim sonuçları yazarım arkadaşlar. Uçuk bi fiyat çıkarsa izmirde sağlam bi usta varmı bildiğiniz
|
|
![]() |
|
pierson ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
Peugeot Nilkar servisi aradim..Ariza tespit bedeli 80 TL söyledi..peki ben aracimin değişecek parcasi olup olmadigini öğrenmek istiyorum..Ariza tespit için özel servisleri önerir misiniz..ayni makinalar var.mi özel servislerde..
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ne kadar pahalıymış yahu. Keseyi 80 Tl'den açacaksa ohooo içinden çıkamayız servisin... Başka yetkili servisi arayıp fiyat alabilir misiniz? Hatta ben de Muğla'yı bir arayım bakalım...
|
|
![]() |
|
Muğla Turmak arıza tespiti için 50 TL istiyor.
Eğer arıza çıkar da yaptırmaya karar verirseniz arıza tespit ücretini almıyoruz dediler. Bence iyiymiş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |