|
106 GTI feci kaza |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2014 Saat 13:03 |
|
dün gece istinyede felaket bir kaza olmus, bu arkadasların forumdan olup olmadıklarını bilmiyorum. ailelerinin bası sagolsun. yaralılarada Allah acil sifa versin. olay sonrası arabanın videosu var yola motor bırakmıs ama buraya eklemedim, rahatsız edecek goruntuler de var. sadece haberi koyuyorum. Allah sabır versin.
http://www.medya365.com/gundem/sariyerde-feci-trafik-kazasi:-2-olu,-2-yarali-h147801.html |
||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah rahmet eylesin, tanıyan var mı acaba?
|
||
mstfkys
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2014 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 141 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah rahmet eylesin. Allah ailesine sabır versin çok zor bir durum :(
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah ailelerine sabır versin 106' larımız çok güzel fakat bir okadarda lanet bi araba hata affetmiyor,
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah rahmet eylesin çok zor bir durum kaza anında araç içindeki 1 kişinin dışarı fırladıgını duydum ben bu kaza ile ilgili emniyet kemeri şart daima 106 işte çok seviyoruz ama malesef kaza yaptıgında durum ortada :(
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin. Çok zor ve üzücü bir durum dikkat arkadaşlar lütfen dikkat...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ALLAH RAHMET EYLESİN ...
NASIL BİR KAZA ANLAMADIM VİDEOSUNU İZLEDİM MOTOR EGZOZ SİSTEMİ KOMPLE ÇIKMIŞ ABART EGZOZ BİR YERDE ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ARABAMI ÇOK SEVİYORUM AMA ALDIĞIMDAN BERİ BANA GÜVENLİ GELMİYOR CANINI EMANET EDEBİLECEĞİN BİR TAŞIT DEĞİL ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
Buğra
3. Vites TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bende tv de göz ucuyla bakabilmiştim dun kazaya. sanki kemer takılı olsaymış kurtulcakmışlar gibi. ölen kişi mi yaralananlardan birimi bilmiyorum ama bizim forumdan değil ama başka forumlarla bağlantılı olan kişler Allah rahmet eylesin
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
rahmetliler takla esnasında yan camdan çıkmışlar sanırım, emniyet kemeri takılı olsaydı kurtulurlardı fakat kesin kafalarını camda parçalıyacaklardı, bizim araclarda en büyük eksik yan cam tarafındaki hava yastıkları zaten,
|
||
tetik-soner
3. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
allah rahmet eylesin..
dün bende gördüm haberi yapboz gibi dağılmıştı raç her parçası biyerdeydi.
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
ercn86
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Rahmetlilerden bitanesi benim arkadaşımın teyze çocuğu cenaze namazını kıldık Allah rahmet eylesin diyecek bişey yok
|
||
reality59
3. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı reality59
|
|
Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin Rabbim
|
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
Allah rahmet eylesin ,ailelerine sabır versin .
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
AydinBeyol
P.T. TEAM GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
|
|
Allah rahmet eylesin
|
||
|
||
kuscu38
4. Vites Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
motor kulakları yerinden koptuysa o darbede: O motorun orda kalması mucize sayılırdı...
|
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bizim passatında kopmuştu motoru yere düşmüştü
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu araçtada arka logo yokmuş....
|
||
SDYMZ
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Allah rahmet eylesin. emniyet kemeri ne olursa olsun takılmadı hatta arka koltukta bile
|
||
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |