![]() |
|
OrJiNaL Peugeot Teyp Hakkında Bilgi Verirmisniz!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ümit61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2014 Saat 22:47 |
Sevgili Arkadaşlar Aranıza BuGün Yeniden 2006 Model 1,4 Feline İle Katıldım Şimdi Aracıma Temiz Ses Veren Kolonlar Dizmek İstiyorum Bass'a Gerek Yok ORjinal Teypimi Çıkarmak İstemiyorum Nasıl Birşey Yapmalıyım, Birde Bizim Teyiplerden Mp3 Nasıl Çaldırabiliriz.. SAYGILAR..
![]() |
|
0rJiNaL61
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
teypten mp3 calabilmek icin bir aparat var teyp e takılan, aux sd usb
gibi baglantıları takabileceginiz üniteleri var. mp3lerinizi
çalabilirsiniz. çeşitli markalar var piyasada, 100 ila 200 arası
fiyatları var.
foto ekliyorum teyp temsili bir teyp fotodaki teybe aldanmayın, sizin orjinal teybinize özel aparat gönderiyorlar, fotodaki aparat birebir. ![]() Düzenleyen herry - 15 Nisan 2014 Saat 22:57 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Ümit61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür Ederim herry Kardeşim..
|
|
0rJiNaL61
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |