|
ORJİNAL PİONEER BASS KABİNİ 30 CM. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2008 Saat 14:09 |
Düzenleyen illegal - 26 Kasım 2008 Saat 14:10 |
|
Bugünü unut, dün geçti, acaba yarın var mı?
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşım 0212-672-40-72 den ararsan bi pazarlık veya takas yapabiliriz saygılar hayırlı satışlar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mert senin numara yakında pt müşteri hizmetleri olacak :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sorun değil Umut hep destek tam destek!!
|
|
iLLeGaL
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2008 Konum: YenibosnA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 552 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
TAKAS DERKEN NE İLE FİKRİM OLSUN SÖYLERSENİZ...
|
|
Gençliğine güvenme, ölen hep ihtiyar mı? Ya İslam'da erirsin, ya inkar'da çürürsün. Yol Mezar'da bitmiyor, GİRDİĞİNDE GÖRÜRSÜN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bi parça lazım olur bna söylersin ben de onu tedarik ederim =)
|
|
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
TAMAM ANLAŞTIK BANA 106 3D STOP LAZIM SİYAH ZEMİNLİ TEMİZ OLSUNDA KAÇINCI EL OLDUGU SORUN DEĞİL TEDARİK EDEBİLİRSENİZ OLUR.
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araştırayım hemen arkadaşım irtibatı koparmayalım =) |
|
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DAHA ÖNCE DE BÖYLE ALIM SATIM MUHABBETİ GEÇTİ ARAMIZDA SİTEYE ÜYE OLDUGUN İLK GÜNLERDİ O ZAMAN DA CUMARTESİ MAC BULUŞMASINDA YADA O GÜN BAŞKA BİR YERDE GÖRÜŞÜRZ ALIRIM SATMA DEMİŞTİN. İRTİBATI KOPARAN SENSİN DİLERİM YİNE KOPMAZ... |
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merter mc buluşmasında söylemiştim baktım ses soluk yok kimseden satıldığını düşündüm
|
|
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yok henüz satamadım almayı düşünürsen yada dediğim gibi 3D siyah zeminli 106 stopa takas imkanı olursa hemen değiştirelim...
|
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende seker kırmızısı orjınal stopları var 106 nın ıstesen...
|
|
iLLeGaL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bana 3D stop lazım siyah zeminli camlarını çıarıp kullanacagım...bu şekilde işime yararm ı
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |