|
yakıt sistemi arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
rızamaydos
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2014 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rızamaydos
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 21:52 |
selam arkadaşlar yeni üye oldum.2006 model 407 comfort aracım var .gecen hafta lukoilden aldığımmazot sonucu arabamda arıza oldu.yolda giderken birden beyaz bir duman ve stop etti.servisi arayıp çağırdığımda yakıtnormal değil denildi.araba öalıştırıldı ve içindeki mazotu boşaltıp shell den fulledim ve içine enjektör temizleme katkı koyuldu.2 gün sorunsuz kullandım ama aracı sıkıştırdığımda y,ne aynı hatayı verdi.acaba sokturup temizletsemmi yoksa servisin dediği gibi birkaç depo devirsiz kullanmamaya calış dediler .katkı işe yarıyormu acaba .başına böle bir sorun gelen arkadaşlar varsa yorumlarını bekliorum .teşekkürler
|
|
iso307
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2012 Konum: İYİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeş daha önce aldığın yakıtta su vardıysa kesinlikle mazot filtreni değiştirmen gerek.Mazot filtresinin içinde bulunan malzeme suyla temas ettiği anda şişer ve yakıt iletimi zorlaşır.Servisin seni bu konuda uyarıp filtreyi değiştirmesi gerekirdi.
|
|
ismail307
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |