![]() |
|
307 xt 2003 kaput ve ön tampon arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
inciboncuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2014 Saat 23:55 |
Merhabalar ben yeni üye oldum. Eski 2003 model mor bir 307xt araç aldım ama ön kaputta kocaman güneş yanığı ve ön tamponda boya dökülmesi var. Çıkma bulamaz mıyım? Bu arada arabam mor renk ruhsatta her ne kadar mavi lacivert yazıyor olsa da. Boya yaptırmak istemiyorum. Yada kaput ve tampon ne tutar bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ve bana ne kadara mal olur?
|
|
![]() |
|
inciboncuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncuk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet ama orjinal mi boyası o kadar tutar? daha yapılcak çok şeyi var zaten.
![]() |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam kasada yanık varsa boyatma en mantıklısı, parca degıstırmek +boyatmak(aynı renk ve boyası iyi olan cıkma parca bulmak zor) daha malıyetlı.. benım dusunceme gore ilk önce yuruyen aksamı sonra boya yanıkları yapılmasından yanayım.. arka amortisorleri fazla takma bence, aracını bı özel servise goturup check-up yaptırdıktan sonra neler var malıyetı nedir ogren ondan sonra yavas yavas ilerlersin
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inciboncuk
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracı 12000 TL ye aldım benzinli 182000 km de. Marş dinamosu, şarj dinamosu, bujileri değiştirttim, ayrıca hava filtresini temizlettim, yağ filtresini de değiştirttim, yağ filtre kapağı çatlamıştı değiştirttim, yağını değiştirttim, egsoz resmen hamur olmuş borusuyla susturucuyu komple değiştirttim, motorla ilgili sorunu kalmadı sanırsam artık. Tüm bakımlarını yaptırdım. Hepsi 750 TL tuttu arabayı kullanıyorum şimdi tek sorunum arkadan gelen amortisörden geldiğini sandığım ses. Kaput falan çok acil değil aslında.
Ama diğer arkadaşların da bahsettiği gibi kronik dedikleri hatalardan bende de var. Cam açma kapama aynaların tuş panelini de değiştirttim 130 TL dediler kazık mı yedim bilmiyorum. Sinyal işlemi bittikten sonra diğer tarafa dönerken sinyal kendini diğer tarafa atıyor, bir de sol arka kapı kilitlenmiyordu bagaj da aynı şekilde, ne oldu bilmiyorum şimdi bir kilitlendi hiç açılmıyor. ![]() Birde şunu soracağım. Amortisör muayeneden geçmemi engeller mi? Mayısta muayenesi var aracın.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |