![]() |
|
Modifiye Fuarı 3-6 Nisan (Fotoğraflar Eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2014 Saat 16:35 |
http://www.ifm.com.tr/
Modifiyeli, spor araçlar, otomobil görüntü ve müzik sistemleri bu fuardaymış arkadaşlar. ben de yeni öğrendim, değerlendirmek isteyen arkadaslar olur diye paylasmak istedim. pazar günü son gün. Yesilkoy Ataturk havalimanının karsısındaki fuar merkezi, 11. Hall de sergileniyormus. ![]() Düzenleyen herry - 06 Nisan 2014 Saat 21:02 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
gitmek lazım görmek lazım :)
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
acaba girşi ücretlimi? Bilgisi olan abilerim, kardeşlerim cevap :)
![]() |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
giris 15 tl.
cumartesi saat 11-20 pazar saat 11-19 arası açık aksaraydan havalimanı metrosuna binerseniz, direk içine çıkabiliyorsunuz. |
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
:( vakit yok çok geç geldi haber
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
evet haber gec geldi reklam yapıldı da bızmı görmedik yandex hani nerde :))
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
dün fuarı ziyaret etme fırsatım oldu, müzik sistemleri jant coilover egzoz gibi ürünler vardı, jant fazlasıyla vardı. birde guzellik yarısması yapmıslar, ülkenin her yerinden araclar vardı, haberimiz olsaydı bizim forumdanda bir yakısıklı koyardık. kaldı ki ordaki araclardan hic eksigi yok bizimkilerin. pejo olarak sadece pembe kaplanmıs bir arac vardı. 25 araba fln vardı arabaların hepsinde olmazsa olmaz air suspansiyondu. hepsi bursada yaptırmıs. ve ciddi ciddi 4 5 bin gibi rakamlar odemisler. cogunun sahibi ile sohbet ettim. bu arada arabaları modifiye eden firmaların bazıları da orda hatta araclarda kartları da var. mesela bir arabanın egzozunu kaplamasını begendiyseniz hemen orda yapan kisi ile konusup bilgi alabilirsiniz. arabalrda air oldugu icin hepsi dip basmıs duruyordu. br kac kere yukluyorum simdi. keyifli incelemeler arkadaslar;)
|
|
|
|
![]() |
|
elsoberano ![]() 4. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel bir etkinlik keşke ankara dada düzenlense
|
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bonus
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
bu basık araçlar caddelerde nasıl yol alıyor anlamıyorum birde her gecen gun koca koca kasısler yapılıyor ıken valla ezıyet bu kadar basık arac da olmaz kasıste olmaz
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
bizim ses sistemci arkadaşlar da oradaydı, ben gidemedim yorgundum. etkinlik olarak zayıf kalmış sanırım..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
evet biraz zayıf kalmıstı acıkcası.. ses sistemi yapan bir stand vardı zaten muhtemelen sizin arkadasınız onlardır.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
aynen aktepesoundu tanıyorum. esnaflıkları da iyidir, tavsiye ederim. benim mod olduğum diğer forumda buluşma da yapıldı. bir de re audio var ses sistemine yönelik stand açan. onlarda da güzel ürünler var..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
aktepe konsept arac yaptıgı icin tum dikkati cekmisti, o yuzden tek sanmıs olabilirim. butun ilgi ona gidiyor. ben boyle siddetli bas duymamıstım valla koca hall'u inletti resmen, hall icinde en uzakta baska biri ile konusurken bie yuksesk sesle konusmamız gerekti :) o derece ses
|
|
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
çok zayıf bir fuardı.
|
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Televizyona da çıktılar. Fuar yetkilileri ses açtırmıyor falan diyorlardı ![]() |
|
|
![]() |
|
Bahsettiginiz duvarı gordum 20 30 tane subwoofer takılıydı onda, sanırım ses yuzunden onu fazla actırmıyorlardı.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Araç peugeot partner ve bipper.. 4 tane re audio bağlı resimlerde gördüm.. O da fena çalar. Re audio iyidir ama herkes bilmiyor. Jbl binlik ve pioneer champion muhabbetidir gidiyor:)
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |