|
Ankara ' 25 Mart Salı Aksamı Ücretsiz Sinema Bulus |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
necii
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2014 Saat 13:57 |
- Merhaba Arkadaşlar, 25 Mart Salı Akşamı (20:00 dan sonra) Ankara da Göksu AVM'de (Göksu Parkı Karışısı) Sinemaya Gidelim. Biletler Benden, Gelmek isteyen arkadaşlar özel mesaj yolu ile telefon numaralarını bana iletebilirler veya Whatsapp Ankara Grubundan Anlık Mesaj da Gönderebilirler...
- Saygılarımla, Necip :) NOT: 25 MART GÜNCELLEME !.. - Arkadaşlar mesai değişikliği sebebiyle bu akşam ki etkinliği önümüzde ki haftaya erteleyelim :( bu aksaklık için çok özür diler, telafi sözü veriyorum ... Düzenleyen necii - 25 Mart 2014 Saat 14:27 |
|
106 xRs
twitter/djneCii facebook/djneCii |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Evvet beyler,
Katılım ne durumda. Ben biraz yoğunum bu aralar bir pazar dinlenelim dedik onu da kil ve cila ile harcadık. Sözüm ona dinlenecektik :D YArınki programım yetişirse ben katılmayı çok istiyorum uzun zamandır sinema tiyatro etkinliğim olmadı. Güzel bir sinerji ve aksiyon olur sinemda da güzel filmler var hem de.... |
|
necii
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
GünceL Güncel Güncel :)
|
|
106 xRs
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
HAydi Ankara nerede bu millet ?
|
|
kursat3006
3. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yanlış zamanlama :(
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben varım
|
|
s.seckin
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hafta içi çok zor :(
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
necii
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
- Arkadaşlar mesai değişikliği sebebiyle bu akşam ki etkinliği önümüzde ki haftaya erteleyelim :( bu aksaklık için çok özür diler, telafi sözü veriyorum ...
|
|
106 xRs
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |