![]() |
|
TÜV randevu ücreti 14 TL |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 Saat 11:43 |
arkadaslar dün babamların araca tüv den muayene için randevu almak istedik 14 tl ücret istediler k.kartından çektirmek suretiyle. ben forumda daha önce kimseden duymadım randevu ücretini haberiniz varmı? babamda alalım dedi yoksa ilgilenmiyolar en son alıyolar falan dedi ama ne kadar doğrudur bilemem.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaa iyice dışkısını çıkardılar işin, Soyup soğana çeviriyorlar, töbe striptizcilik yapalım daha iyi keyifle soyunuruz...
İşin aslını merak ettim ve webden baktım webden alınca ücret yok, telefonla bilmiyorum.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Muhtemelen aracı birisi :D
Hiç gerek yok netten alın geçin abi. |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
bencede randevu ücreti yok acaba farklı bi site üzerindenmi randevu almaya çalıştınız buğra?
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
Son zamanlarda çağrı merkezimize gelen şikayetlerde, araç sahiplerinin internetteki reklamlar ve tanıtıcı metinler ile bazı sitelere yönlendikleri ve bu siteler aracılığıyla aldıkları araç muayene randevularının karşılığında da ücret ödedikleri belirlenmiştir. Araç muayene randevuları www.tuvturk.com.tr internet sitemizden ve 0 850 222 88 88 numaralı çağrı merkezimizden bugüne kadar ücretsiz olarak verilmekte olup, bundan sonra ücretsiz olarak verilmeye devam edilecektir. Bunun dışında hiçbir internet sitesi ile bağımız veya işbirliğimiz bulunmamaktadır. Araç sahiplerini bu internet siteleri ile ilgili uyarmak ve randevularını internet sitemiz ve çağrı merkezimizden ücretsiz alabileceklerini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla |
|
|
![]() |
|
www.tuvturk.com.tr
|
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracı olarak çekiyorlar aman bunlara paranızı kaptırmayın resmi sitesinden ücretsiz alınıyor !
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
ben bu kardeşime ne diyim mal diyorum inanmıyorlar bana. kardeşim aldı netten ama hangi site bilmiyorum bakmadım. k.kartından çektirdiler müşteri temsilcimiz arıcak dediler aradı falan sonra ahhh ahhh
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Millete bak ya ne yollardan para kazanıyor
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
yok öyle bir dava
|
|
![]() |
|
eğer malum site güvenilir değilse bankayı arayıp kradi kartının internet alışverişlerine kullanımı kartsız işlem yapmayı kapattır şifresini felan değiş nolur nolmaz ( sadece atm kullanımı nı kapattırma yeter ) tedbir olarak
|
|
|
![]() |
|
tamamdır abi arattırdım bizimkileri kapattırdım. bi işlem yapılmamış 14 liradan sonra ama ne olur ne olmaz.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
böyle bırsey bende duydum yenı bır yonetmelık heralde en ıyısı ınternet uzerınden almak
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Tüh ya. geçmiş olsun. randevuyu kontrol edin bari, alınmış mı?
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
böyle bi saçmalık yok ya.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
206+bülent ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
geçen gün muayene istasyonunda bayanın biriside sizin gibi olmuş isyanlardaydı sorduğumuzda bu işi yapan aracı firmalar varmış hatta isterseniz aracınızı alıp biz yaptırıp getirelim gibi cümleler kurmuşlar o yüzden randevu alırken kart no isterse yanlış sitedesiniz demektir
Düzenleyen 206+bülent - 17 Mart 2014 Saat 12:46 |
|
carpe diem
206+ HDI |
|
![]() |
|
internet üzerinden arkdaslar bunu yapan. parayı ödedikten sonrada müşteri temsilcimiz sizi arayıp teyid edecek dendi aradılar falan. ama aziz doğru diyosun randevuyu kontrol etmek lazım
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
şimdi aradım ücretsiz dedi , bir yanlışlık oldu sanırım?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
demek bu işi ekmek kapısı haline getirenler var. gecmis olsun. sayenizde ogrenmis olduk.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
İnternet üzerinde farklı sitelerden aracılık yaparak sizin adınıza randevu alıyorlar yada almıyorlar ama komisyon ücreti diye paranızı kesinlikle alıyorlar :) Bu yüzden www.tuvturk.com.tr sayfasından başka hiç bir yerden randevu almayın. Diğerlerinin hepsi bana göre nitelikli dolandırıcılık başka bir şey değil..
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |