![]() |
|
Yavru Aslanın artık LPG'si var... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2014 Saat 22:13 |
106 xr aracıma çarşamba günü LPG taktırdım. depoyu fulledim 250 km yi geçti hala daha 1 diş yanıyo gerçekten ekonomik sürüşün keyfine vardım. tabi ufak bi sorunumuz oldu dün akşam, ama bugün ustamın erken teşhisi sayesinde çabuk atlattık sıkıntıyı. yoksa neredeyse yavru aslandan soğuyacaktım. ama şimdi şükür ki ikimizde mutluyuz. ben ucuz gezintinin yavru aslan ise daha fazla gezmenin keyfini sürüyor. burdan necip abiye katkılarından dolayı teşekkür ediyorum
![]() |
|
AhmeT
|
|
![]() |
|
AhmeT_32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2014 Konum: burdur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ALLAH razı olsn. ama dün gaz yememe problemiyle karşılaştım. neyse ki enjektöre giden kablolatdan birinin soketi az temas ediyomuş galiba ama çözdük şükür
![]() |
|
![]() |
|
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hangi tüpü taktırdınız benim de 106 aracım var takmayı düşünüyorum
|
|
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hayırlı olsun Hocam, hangi marka kit taktırdınız?
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
hadi hayırlısı olsun
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Hayırlı olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |