![]() |
|
Bursa Kaporta Boya Pasta Cila İçin Tavsiyesi Olan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2014 Saat 20:39 |
Merhaba arkdaşlar tampon boyatıcam havalar ısınmaya başlıyor yavaş yavaş birde aracı komple pasta cila yaptırmak istiyorum geçen sene bir yere yaptırdım kışa gırerken şuan baktığımda bazı yerler sümüklü böcek yurumuş gıbı rezıl etmışler tekrardan yaptırmak ıstıyorum bırde boya konusunda takıntılıyım dökülme veya renk farkı olması konusunda bulunduğum şehir için işinin ehli bir yer memnun edicek bir yer bilen varsa tavsiyeleri bekliyorum ....
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malesef bugun öğrendım ış yerımın yarın ıçın mesai yazmış olması nedenıyle katılamıcam.yinede ilgin için sağol abi yerın ısmını adresını bılıyorsan eğer özel mesaj atarsan ben bi ziyaret ederım arıyorum çunku yer. |
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |